Lifestyle

Survivor 2021: Κάτια Ταραμπάνκο και Ελευθερία Ελευθερίου στα μαχαίρια

Survivor 2021: Κάτια Ταραμπάνκο και Ελευθερία Ελευθερίου στα μαχαίρια
Survivor 2021: Ένταση ανάμεσα στις δύο παίκτριες των Διάσημων.

Συνεχίζονται τα προβλήματα για την  ομάδα των Διάσημων, οι οποίοι στο επεισόδιο της Τρίτης (12/2) ηττήθηκαν για ακόμη μια φορά σε αγώνισμα ασυλίας και κλήθηκαν να επιλέξουν τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους. Μάλιστα στην παραλία τους, μετά το συμβούλιο του νησιού, δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στην Κάτια Ταραμπάνκο και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Οι “κόκκινοι” τα έβαλαν με το μοντέλο γιατί έφαγε λαθραία λίγο ρύζι ενώ κατηγορήθηκε ότι δεν προάγει με τις πράξεις της και τη συμπεριφορά της την ομαδικότητα, αν και είναι η παίκτρια που έχει φέρει τις πιο πολλές νίκες στην ομάδα. Συγκεκριμένα, η Ελευθερία που έχει φέρει ελάχιστες νίκες στην ομάδα σε έξαλλη κατάσταση της είπε: «Κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα δεν δουλεύουν ομαδικά. Και σιγά σιγά βγαίνουν διάφορα πράγματα. Εμείς μοιραζόμαστε και τον τελευταίο κόκκο ρύζι».

Η Κάτια από την μεριά της απάντησε: «Μοιράζομαι ό,τι μπορώ να μοιραστώ, τρέχω για την ομάδα» για να της απαντήσει η Ελευθερία: «Γιατί εμείς δεν τρέχουμε; Τρέχω κοπέλα μου, ναι. Το ότι δεν έχω φέρει έναν στόχο δεν σημαίνει ότι είμαι άχρηστη». «Ελευθερία εγώ δεν σε κρίνω. Απλά το vibe που λαμβάνω εδώ από τους συμπαίκτες μου είναι ότι ήρθαν για διακοπές», σχολίασε η Κάτια.

Την αποκάλυψη για το κλέψιμο του ρυζιού έκανε ο Πάνος Καλλίδης, που είπε ότι ένα βράδυ είδε την Κάτια να τρώει ρύζι, κρυφά από τους συμπαίκτες της.

Μάλιστα, ο ίδιος επιτέθηκε στον Τριαντάφυλλο γιατί τον ψήφισε και είπε στην κάμερα ότι ο τραγουδιστής είναι στην κλίκα της Κάτιας, με Κοψιδά και Αλέξη Παππά. Ο Αλέξης Παππάς στο συμβούλιο είχε πει νωρίτερα ότι ψήφισε στην προηγούμενη ψηφοφορία τον Πάνο γιατί η απόδοσή του δεν είναι τόσο καλή όσο άλλων παικτών. «Με στενοχωρεί για τον Γιώργο Κοψιδά, γιατί δεν έχω καταλάβει το λόγο που τον ψήφισαν» είπε ο Παππάς.

Κάπως έτσι το επεισόδιο ολοκληρώθηκε και η Ανθή Σαλαγκούδη προστέθηκε στους δύο υποψήφιους, Πάνο Καλλίδη και Γιώργο Κοψιδά, για αποχώρηση και ενώ είχε ψηφιστεί και η Κάτια. Η Κάτια πήρε τέσσερις ψήφους, ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη έξι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments