Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα: Η κοιλίτσα της φουσκώνει και το απολαμβάνει

Χριστίνα Μπόμπα: Η κοιλίτσα της φουσκώνει και το απολαμβάνει
Χριστίνα Μπόμπα: Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας περιμένοντας δίδυμα.

Την καλύτερη φάση της ζωής της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα, που είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη. Η παρουσιάστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, και αρχίζει να μοιράζεται φωτογραφίες της στο Instagram με την κοιλιά της που φουσκώνει.

Στην τελευταία της ανάρτηση τη βλέπουμε να απολαμβάνει μια ποικιλία που περιλαμβάνει υγιεινά σνακ όπως τυρί, ντοματίνια, αβοκάντο, πρόβειο γιαούρτι, χούμους, μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη, μούρα, κριτσίνια χαρουπιού, φιστίκια Αιγίνης, αγγουράκι, μήλο και κράκερ αμυγδάλου. Την βλέπουμε να τα απολαμβάνει πάνω σε ένα πλατό, στο μπαλκόνι του σπιτιού της.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers της φορά ένα κρεμ φούτερ και joggers από όπου διακρίνεται η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της.

Τις προηγούμενες ημέρες η παρουσιάστρια που αγαπά τα social media μίλησε για τους περιορισμούς που της έχουν επιβληθεί από τον γιατρό της προκειμένου να έχει μία ασφαλή κύηση. Απαντώντας αρχικά στην ερώτηση «αν έχει φουσκώσει η κοιλιά της», είπε: «Ακόμη δεν έχει φουσκώσει αρκετά, αλλά ανυπομονώ». 

svg%3E

Ενώ, για τους περιορισμούς που έχει αποκάλυψε πως είναι δυο: τα ταξίδια και η γυμναστική. «Αχ, ελπίζω να ταξιδέψουμε σύντομα. Αν και για εμένα θα πάρει λίγο παραπάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε μιλώντας για το θέμα της γυμναστικής: «Ακόμη δεν μου έχει επιτρέψει ο γιατρός να γυμναστώ λόγω δίδυμης κύησης. Αν και ελπίζω να μπορέσω. Προσπαθώ να περπατάω καθημερινά». Τέλος, για το άγχος της εγκυμοσύνης ανέφερε: «Ελπίζω να τα πάω καλά. Θα είμαστε όλες οι μαμάδες σε επικοινωνία».

Πώς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η influencer:

Η Χριστίνα Μπόμπα την περίοδο των εορτών πόσταρε μια φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη αγκαλιά και έγραψε: «Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα».

Η ανάρτηση της στο Instagram:

svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments