Lifestyle

Survivor spoiler: Οι νέοι παίκτες που μπαίνουν και τα σενάρια ανασχηματισμού

Survivor spoiler: Οι νέοι παίκτες που μπαίνουν και τα σενάρια ανασχηματισμού
Survivor spoiler: Σενάρια «ανασχηματισμού» στο ριάλιτι, με παίκτες των Μαχητών να πηγαίνουν στους Διάσημους.

Χαμός έγινε στο επεισόδιο της Τετάρτης (13 Ιανουαρίου) ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές στο πετυχημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, με τον παρουσιαστή του Survivor να κάνει ήδη κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με τους παίκτες.

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν, ενημέρωσε τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης πως η Κάτια Ταραμπάνκο δεν ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και αυτός είναι ο λόγος που χρειάστηκε να παραμείνει εκτός. Αυτό από μόνο του φέρνει κι άλλα προβλήματα στην ομάδα των Διάσημων με αποτέλεσμα να υπάρχουν σκέψεις για αλλαγές.

H απόφαση μάλιστα που πάρθηκε και δεν αποχώρησε κανείς, ενισχύει κι άλλο το σενάριο. Πιο συγκεκριμένα, όπως ακούσαμε μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», υπάρχει η σκέψη του… ανασχηματισμού, με τα στελέχη της παραγωγής να είναι προβληματισμένα.

Νέοι παίκτες στο Survivor

Πέρα από την Ανθή Σαλαγκούδη, την Ασημίνα Ιγγλέζου και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, τις επόμενες ημέρες αναμένονται κι άλλες αφίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης που εξελίσσεται στον Άγιο Δομίνικο, την ώρα που η είσοδος του Τάσου Ξιαρχού μετατρέπεται σε… θρίλερ καθώς δεν ξέρουμε πότε και αν θα μπει τελικώς.

Νέες αφίξεις στο Survivor λοιπόν, τις ερχόμενες ημέρες καθώς νέοι παίκτες θα μπουν στους Διάσημους αλλά και στους Μαχητές για να ενισχυθούν οι δύο ομάδες. Και όπως αποκάλυψε η ίδια η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της, οι αναχωρήσεις για τον Άγιο Δομίνικο έχουν ξεκινήσει και το πρωί της Πέμπτης (14 Ιανουαρίου) μιας και τρεις νέοι παίκτες βρέθηκαν στο αεροδρόμιο.

Ανάμεσά τους και ο Ηλίας Μπογδάνος και η Βαλέρια Χοψονίδου οι οποίοι ετοίμασαν βαλίτσες και έφυγαν. Στο αεροδρόμιο μάλιστα, η κάμερα του OPEN κατέγραψε αυτούς που είναι έτοιμοι να «εισβάλουν» στο Survivor και σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναχώρησε μαζί με τους Διάσημους, και μια Μαχήτρια, με τους τρεις παίκτες να είναι χαρούμενοι που θα ζήσουν την περιπέτεια αυτή.

Ακολουθεί το trailer της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου:

Σαρωτικός ο τέταρτος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΙ

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments