Αθλητισμός

Βόλος-Λαμία: Ο λόγος που ορίστηκε ξένος διαιτητής στο ματς

Βόλος-Λαμία: Ο λόγος που ορίστηκε ξένος διαιτητής στο ματς
Βόλος-Λαμία: Ο λόγος πίσω από τον ορισμό ξένου διαιτητή στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τα τελευταία χρόνια αρκετοί ξένοι διαιτητές έχουν έρθει στη χώρα μας για να διευθύνουν μεγάλα παιχνίδια. Κυρίως οι ξένοι ρέφερι έρχονται για τα ντέρμπι του πρωταθλήματος, τους τελικούς Κυπέλλου ή κάποια παιχνίδια με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον προς το φινάλε. Με βάση όλα τα παραπάνω προκάλεσε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι η ΚΕΔ όρισε ξένο διαιτητή στο παιχνίδι του Βόλου με τη Λαμία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση ήταν του ίδιου του Κλάντενμπεργκ. Σύμφωνα με τη LiveSport, η απόφαση αυτή που έλαβε ο ήταν και μετά από προτροπή της UEFA. Μετά τις καταγγελίες της ΑΕΛ και του Αλέξη Κούγια, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου προέτρεψε τον αρχιδιαιτητή να ορίσει ξένο διαιτητή στο παιχνίδι, για να στείλει μήνυμα ότι «παρακολουθεί τα πάντα». Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι θα διευθύνει ο Ιβάν Μπέμπεκ. Ο Κροάτης έχει διευθύνει και άλλα παιχνίδια με πιο πρόσφατο το ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ.

Αλαλούμ και ένταση στο Άρης-ΑΕΚ για την αλλαγή Ολιβέιρα

Με το ματς στο 0-1, ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε να κάνει διπλή αλλαγή, αλλά δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει ποτέ. Αφού δεν μπόρεσε να περάσει εντός αγωνιστικού τον Νέλσον Ολιβέιρα στην αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» αντί του Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά μόνο τον Εβγκέν Σάχοφ αντί του Λιβάι Γκαρσία στο 75’.

Διότι, δεν υπήρξε σωστή συνεννόηση ανάμεσα στον πάγκο της «Ένωσης» και τον διαιτητή της αναμέτρησης, Ιβάν Μπέμπεκ, που έδωσε συνέχεια στο ματς μετά την είσοδο του Ουκρανού μέσου. Με αποτέλεσμα να γίνουν και οι τρεις διακοπές αλλαγές που δικαιούνται -σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς- οι ομάδες. Ασχέτως, αν δεν πραγματοποιήθηκαν και οι πέντε αλλαγές που μπορεί να κάνει η καθεμία.Πάντως, ο Κροάτης διαιτητής παραδέχθηκε μιλώντας στον Μανόλο Χιμένεθ ότι αυτή η παρεξήγηση οφείλεται σε δικό του λάθος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments