Αθλητισμός

ΟΦΗ ΠΑΟΚ: Με απουσίες η αποστολή του Δικέφαλου του Βορρά για το Ηράκλειο

ΟΦΗ ΠΑΟΚ: Με απουσίες η αποστολή του Δικέφαλου του Βορρά για το Ηράκλειο
ΟΦΗ ΠΑΟΚ: Το χιόνι στον αγωνιστικό χώρο περιόρισε το πρόγραμμα της προπόνησης.

Ολοκληρώθηκε  η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, σήμερα Κυριακή 17 Ιανουαρίου το απόγευμα. Το χιόνι στον αγωνιστικό χώρο περιόρισε το πρόγραμμα της προπόνησης, η οποία περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ντάγκλας Αουγκούστο προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, αντίθετα με τους Ίνγκασον, Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί που είναι τιμωρημένοι και τον Ενέα Μιχάι, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα με θεραπείες στη Νέα Μεσημβρία. Τέλος, εκτός είναι κι ο Δημήτρης Γιαννούλης ο οποίος βρίσκεται στην Αγγλία προκειμένου να πραγματοποιήσει τις τελικές συζητήσεις για την μετακίνησή του στη Νόριτς.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα,Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντούγκλας, Νινούα, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ, Κούτσιας.

Ειδικότερα, στην εστία, τα τελευταία δείγματα γραφής του Πασχαλάκη ίσως θέσουν θέμα αλλαγής. Στην άμυνα υπάρχουν οι Κρέσπο, Βαρέλα και Μιχαηλίδης για το κέντρο, με τους δύο τελευταίους να διεκδικούν θέση δίπλα στον Ισπανό. Στα άκρα οι Βιεϊρίνια και Ροντρίγκο έχουν τον πρώτο λόγο.

Στον άξονα, οι Τσιγγάρας και Ντόουγκλάς ερίζουν για μια θέση δίπλα στον Σβαμπ, ενώ ο Ουάρντα θα συνεχίσει ως επιτελικός μέσος. Οι Μουργκ και Τζόλης είναι οι επικρατέστεροι για τις θέσεις των δυο ακραίων επιθετικών και στην κορυφή της επίθεσης υπάρχει η «μάχη» Κρμέντσικ – Σφιντέρσκι.

Ο Άρης, μετά την ήττα μεσοβδόμαδα από την ΑΕΚ, φιλοδοξούν να διατηρήσουν ή και να διευρύνουν το +8 από τον Παναθηναϊκό, «κλειδώνοντας» τη θέση τους στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι», από την άλλη, ευελπιστούν να φτάσουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 19:30) στην τρίτη διαδοχική νίκη τους, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Θεωρητικά πιο εύκολο έργο έχει ο πρωτοπόρος, και αήττητος, Ολυμπιακός που περιμένει στον Πειραιά (17 Ιανουαρίου στις 15:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα που αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια του. Επικίνδυνη έξοδος για τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο (17 Ιανουαρίου στις 17:15), με τον ΟΦΗ να χρειάζεται τους βαθμούς. Στο τελευταίο, χρονικά, παιχνίδι της αγωνιστικής, η ΑΕΚ των τριών συνεχόμενων επιτυχιών, όλες με 1-0, με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, κοντράρεται στο ΟΑΚΑ (17 Ιανουαρίου στις 21:30) με τον φορμαρισμένο Ατρόμητο που, επίσης, «βλέπει» εξάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Για το Σάββατο 16 Ιανουαρίου

  • 17:15 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» παίζουν Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 στο Στάδιο Αλκαζάρ παίζουν Λάρισα – Απόλλων Σμύρνης (ολοκληρώθηκε)

Για την Κυριακή 17 Ιανουαρίου

  • 15:00 στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» παίζουν Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα
  • 17:15 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο παίζουν ΝΠΣ Βόλος – Λαμία
  • 17:15 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» παίζουν ΟΦΗ – ΠΑΟΚ
  • 19:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» παίζουν Άρης – Παναθηναϊκός
  • 21:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο παίζουν ΑΕΚ – Ατρόμητος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments