Video

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 18/01 – Η Ελισάβετ απειλεί τον Αιμίλιο

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 18/01 – Η Ελισάβετ απειλεί τον Αιμίλιο
8 Λέξεις επεισόδια: Η Ελισάβετ είναι έξαλλη και πάει έξω από το σπίτι του Αιμίλιου και τον απειλεί ότι θα μπει μέσα.

Ο γραμματέας λέει όλη την αλήθεια στον Μιλτιάδη αποκαλύπτοντας έτσι το μεγάλο ψέμα της Κατερίνας. Η Ναυσικά λύνει και πάλι την παρεξήγηση και κάνει τον συμβιβασμό μεταξύ Άκη και Μάρκου. Στη συνέχεια, ο Άκης δίνει «γραμμή» στον Αιμίλιο και του λέει να σταματήσει την αρνητική αντιμετώπιση της Αναγέννησης.

Η Ναυσικά αγχώνεται επειδή το πρόβλημα που έχει ο Οδυσσέας είναι κληρονομικό και κλείνει ραντεβού και για τον Μιχαήλ να πάει να δει τα μάτια του. Λίγο αργότερα, ο Μάρκος λέει στον Οδυσσέα ότι βρήκε έναν Έλληνα γιατρό στην Ελβετία που ειδικεύεται στην πάθησή του.

Ο Σίμος πλησιάζει τη Σμαράγδα σε μια ακόμα προσπάθεια να τα ξαναβρεί μαζί της. Ο Οδυσσέας επιστρέφει στην Κέρκυρα και η Έρση χαίρεται πολύ που τον βλέπει. Η Ελισάβετ είναι έξαλλη και πάει έξω από το σπίτι του Αιμίλιου και τον απειλεί ότι θα μπει μέσα, ενώ εκείνος είναι με τη Μάγδα.

Η ιστορία των «8 Λέξεων»

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν. Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments