Διεθνή

Stephanie Seymour: Βαρύ πένθος για το διάσημο μοντέλο – Έχασε τον 24χρονο γιο της

Stephanie Seymour: Βαρύ πένθος για το διάσημο μοντέλο – Έχασε τον 24χρονο γιο της
Stephanie Seymour: Δύσκολες στιγμές για το μοντέλο και τον μεγιστάνα σύζυγό της, Peter Brand.

Ο 24χρονος γιος του supermodel, Harry, έφυγε από τη ζωή έπειτα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Ο νεαρός που ασχολούνταν επίσης από την μόδα επρόκειτο να μπει σε κλινική απεξάρτησης σε λίγες μέρες. Οι γονείς του ανακοίνωσαν συντετριμμένοι τον θάνατό του. Ο Harry Brand είχε προβλήματα με τις εξαρτήσεις τα τελευταία χρόνια.

Ο ίδιος μαζί με τον αδελφό του Peter, είχαν δημιουργήσει μαζί μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή σειρά unisex καλλυντικών για τη MAC. Μεγαλωμένοι σε μια οικογένεια που η μόδα ήταν πάντα παρούσα οι δύο νεαροί έδειχναν και αυτοί το ενδιαφέρον τους εντυπωσιάζοντας με το στυλ τους.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Με τεράστια θλίψη μοιραζόμαστε μαζί σας την είδηση ότι ο πολυαγαπημένος μας γιος, Harry, έχασε τη μάχη με τις εξαρτήσεις και πέθανε αφού έλαβε κατά λάθος υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων ναρκωτικών. Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει. Ο Χάρι ήθελε να ξεπεράσει τον εθισμό του και σε λίγες μέρες επρόκειτο να μπει ξανά σε κέντρο απεξάρτησης. Το γεγονός ότι αυτή η φρικτή ασθένεια έβαλε τέλος τόσο σύντομα στη ζωή του Χάρι θα μας θλίβει για πάντα» αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας, ζητώντας από τα media να σεβαστούν τον πόνο τους αυτές τις δύσκολες ώρες και να κρατήσουν αποστάσεις.

«Ο Harry αγαπούσε τη μόδα και άνοιξε νέους δρόμους στον χώρο της ομορφιάς και στα καλλυντικά για άνδρες, μέσω της συνεργασίας με μια μεγάλη εταιρεία. Πέτυχε πολλά στα 24 χρόνια του αλλά δεν θα έχουμε ποτέ την ευκαιρία να δούμε πόσα ακόμη θα μπορούσε να καταφέρει», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τα προβλήματα

Όπως αναφέρει το govastileto.gr, τόσο ο Harry όσο και ο Peter Jr είχαν ταραχώδη εφηβικά χρόνια και μπλεξίματα με τον νόμο. Ειδικότερα, το 2016 ο Harry είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών ενώ την ίδια χρονιά είχε βρεθεί με χειροπέδες και ο αδερφός του, αφού πιάστηκε στα χέρια με αστυνομικό σε αεροδρόμιο, όντας υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το 2009, όταν ο γάμος της Stephanie Seymour με τον Peter Brand περνούσε κρίση, ο σύζυγός της την είχε κατηγορήσει στα χαρτιά της αίτησης διαζυγίου για κατάχρηση χαπιών και αλκοόλ. Μετά από κάμποσο καιρό το ζευγάρι τα ξαναβρήκε, και το διαζύγιο τελικά δεν προχώρησε.

Στιγμές από την καριέρα της Stephanie Seymour

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments