Lifestyle

Survivor 4: Υποψήφια για αποχώρηση η Ανθή Σαλαγκούδη

Survivor 4: Υποψήφια για αποχώρηση η Ανθή Σαλαγκούδη
Survivor 4: Οι νέες ομάδες και η αποχώρηση του Γιώργου Λιανού. Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο.

Συγκλονιστικό και ανατρεπτικό ήταν το επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας (18/1). Αφού δημιουργήθηκαν οι δύο νέες ομάδες με αρχηγούς τους Γιώργο Κοψιδά και Τζέιμς Καφετζή, οι “κόκκινοι” και “μπλε” αντίστοιχα ρίχτηκαν στο στίβο μάχης για τον αγώνα της ασυλίας. Οι νέοι Μαχητές κέρδισαν εύκολα με 10-4 και έτσι οι αντίπαλοι ήταν αυτοί που στο Συμβούλιο του Νησιού κλήθηκαν να επιλέξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αυτό το πρόσωπο ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία πήρε σχεδόν όλους τους ψήφους (πλην δύο που πήγαν στον Γιώργο Κοψιδά) και έτσι θα είναι η πρώτη που θα περάσει -για δεύτερη φορά- από αυτή την δοκιμασία. Η ίδια σχολίασε: «Τα παιδιά παίζουν με άλλους όρους, είναι διαφορετικά από μένα, προφανώς έχουμε διαφορές στον τρόπο σκέψης. Ο δικός μου είναι πιο διασκεδαστικός και πιο ομαδικός για τα δικά μου δεδομένα».

Όσο για το ποιοι αποτελούν τις νέες ομάδες;

Τα μέλη της μπλε ομάδας είναι εννιά παίκτες. Εκτός από τον αρχηγό, Τζέιμς Καφετζή μπλε μπαντάνα φόρεσαν οι: Ελευθερία Ελευθερίου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Πάνος Καλλίδης, Chris Σταμούλης, Έλενα Μαριπόζα, Άννα Μαρία Βέλλη, Νίκος Μπάρτζης και Αλέξης Παππάς.

Στην κόκκινη ομάδα που αριθμεί 10 παίκτες αρχηγός είναι ο Γιώργος Κοψιδάς και μαζί του βρίσκονται οι: Τριαντάφυλλος, Ελίσαμπεθ Ελέτσι, Ανθή Σαλαγκούδη, Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ασημίνα Ιγγλέζου, Περικλής Κονδυλάτος, Σοφία Μαργαρίτη και Κώστας Παπαδόπουλος.

Αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός:

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου εμφανίστηκε και ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος αφού καλωσόρισε τις ομάδες στο παιχνίδι ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Λιανός επιστρέφει Ελλάδα για τα τέσσερα live του Voice και τη θέση του παρουσιαστή θα πάρει ο ίδιος. «Θέλω να σας ευχαριστήσω που συμμετέχετε στο πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου, το Survivor» είπε ο Ατζούν στα ελληνικά. «Θα σας δώσω τόσο μεγάλα έπαθλα που θα ζηλεύει (και έδειξε τον Λιανό). Έρχονται τρελά έπαθλα».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ο Γιώργος θα πρέπει να φύγει και να πάει στην Ελλάδα σε ένα μήνα. Εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor γι’ αυτό το διάστημα και ανυπομονώ γι’ αυτό. Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ είναι ξεχωριστό για μένα. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σε ένα μήνα θα είμαι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού και θα το απολαύσουμε μαζί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments