Ανατροπή με τις κατασχέσεις ακινήτων

ΟΑΕΔ: Στο πρώτο τρίμηνο του έτους, ο ΟΑΕΔ κατέβαλε συνολικά 522.042.306 € για τη στήριξη του εργατικού δυναμικού και της αγοράς εργασίας.
Προϋπολογισμός: Πρωτογενές έλλειμμα 3,424 δις. ευρώ εμφάνισε ο προϋπολογισμός στο πρώτο τρίμηνο του 2021 με τις φορολογικές εισπράξεις να κινούνται εντός των προβλέψεων.
ΟΑΕΔ: Συνεχίζονται οι πληρωμές από τον ΟΑΕΔ για επιδόματα, Δώρο Πάσχα και προγράμματα κατάρτισης.
Δώρο Πάσχα 2021: Εντός της Μεγάλης Εβδομάδας και συγκεκριμένα μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να καταβληθεί το Δώρο Πάσχα σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, ωστόσο οι εργοδότες μπορούν να προχωρήσουν και νωρίτερα στην καταβολή του.
Πέτρος Κωστόπουλος: Ο εκδότης επιστρέφει στον χώρο του Τύπου. Αυτή τη φορά όχι με αυτήν την ιδιότητα, αλλά σίγουρα η κίνησή του θα κάνει ντόρο.
James Καφετζής: Και όμως βρέθηκαν πλάνα από την σύντροφο του γνωστού παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor. Η σύντροφος του είναι μία κούκλα Γερμανίδα.
Survivor spoiler: Ο σκηνοθέτης «μεγαλούργησε» για άλλη μία φορά.
Κρυφές κάμερες: Και όμως υπάρχει τρόπος για να καταλάβει κανείς αν ο χώρος στον οποίο βρίσκεται έχει κρυφές κάμερες ή μικρόφωνα.
Το σχόλιο σας