Αθλητισμός

Κάρολ Σφιντέρσκι ΠΑΟΚ: Σφήνα της Ουνιόν για τον Πολωνό

Κάρολ Σφιντέρσκι ΠΑΟΚ: Σφήνα της Ουνιόν για τον Πολωνό
Κάρολ Σφιντέρσκι ΠΑΟΚ: Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ουνιόν Βερολίνου έχει μπει σφήνα στην για την απόκτηση του Πολωνού φορ.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι φαίνεται πως μετράει αντίστροφα για την πώληση του σε ομάδα του εξωτερικού. Το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον παίκτη είναι υπαρκτό, αλλά όπως προκύπτει δεν είναι το μοναδικό. Από την Γερμανία τονίζουν ότι η Ουνιόν Βερολίνου έχει μπει σφήνα για την έμπειρο σέντερ φορ. Η έγκριτη γερμανική Bild, στην ηλεκτρονική της μορφή κάνει ανάλυση των δεδομένων για τον Πολωνό φορ του ΠΑΟΚ χρίζοντας την Μπολόνια ως φαβορί για την απόκτηση του.

Συγκεκριμένα η Bild αναφέρει τα εξής : “Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ουνιόν στον αγώνα για τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θα μπορούσε να αποχωρήσει από την Ελλάδα εάν του γίνει μια καλή πρόταση. Ελληνικά και πολωνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν μια συγκεκριμένη προσφορά από την Μπολόνια.

Σύμφωνα με το “onet.pl”, ο ΠΑΟΚ θέλει περίπου 6-7 εκατομμύρια ευρώ για τον επιθετικό, ο οποίος έχει σημειώσει επτά γκολ αυτή τη σεζόν. Η Ουνιόν ενδιαφέρεται για τον παίκτη, όπως και η Τραμπζονσπόρ, ωστόσο η ομάδα από το Βερολίνο είναι απίθανο να πληρώσει 7.000.000 ευρώ για μεταγραφή. Για αυτό οι Ιταλοί είναι φαβορί για τον Σφιντέρσκι. Η Ουνιόν εξετάζει και άλλους υποψήφιους στόχους για την επίθεση όπως ο Σβεν Μίχελ της Πάντερμπορν και ο Σερντάρ Ντουρσούν της Ντάρμσταντ και ακόμα και ένα ποσό περίπου 1.000.000 ευρώ είναι πολύ υψηλό”.

«Προβάδισμα για Σφιντέρσκι η Μπολόνια»

Στις εξελίξεις που υπάρχουν ανάμεσα στον Κάρολ Σφιντέρσκι και την Μπολόνια αναφέρεται ιταλικό δημοσίευμα. Συγκεκριμένα, η «Corriere di Bologna» κάνει λόγο για προβάδισμα του ιταλικού συλλόγου για την απόκτηση του Πολωνού επιθετικού του ΠΑΟΚ, γράφοντας: «Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, η πίεση της Ουνιόν Βερολίνου είναι σκληρή στον παίκτη, αλλά οι Ροσομπλού κινήθηκαν πρώτοι και τώρα έχουν το προβάδισμα. Οι επόμενες ημέρες θα είναι αποφασιστικές».

Ωστόσο, όπως αναφέρει υπάρχει διαφορά στο οικονομικό καθώς: «Ο ΠΑΟΚ δε θα ζητήσει περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Μπολόνια δίνει 2 συν τα μπόνους». Θυμίζουμε ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο οπότε σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθούν οι ασπρόμαυροι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments