Αθλητισμός

Ολυμπιακός Ευρωπαϊκή λίστα: Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός Ευρωπαϊκή λίστα: Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μαρτίνς
Ολυμπιακός Ευρωπαϊκή λίστα: Τι αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις για τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσουν και πάλι οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η χώρα μας θα εκπροσώπηση από μόλις μια ομάδα και αυτή είναι ο Ολυμπιακός. Οι Πρωταθλητές μπαίνουν στη μάχη των “32” του Europa League με αντίπαλο την Αϊτχόφεν σε διπλά παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα, ο Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για την διαμόρφωση της λίστας με τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για τα παιχνίδια αυτά ή και τα επόμενα αν έρθει η πρόκριση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να προχωρήσει μέχρι και σε τρεις αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη λίστα που είχε δηλωθεί για τους ομίλους του Champions League. Μάλιστα η μια αλλαγή είναι δεδομένη καθώς ο Ρούμπεν Βινάγκρε αποχώρησε και ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Όλεγκ  Ρέαμπτσιουκ οπότε ο νεαρός μπακ θα πάρει τη θέση του και στη λίστα και μαζί με τον Χοσέ Χολέμπας θα είναι το δίδυμο για τα αριστερά.

Οι άλλες δυο αλλαγές που εξετάζει ο Μαρτίνς είναι για το δεξί άκρο, αλλά και στα εξτρέμ. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί τις επόμενες ημέρες για παίκτες στις παραπάνω θέσεις. Αν τελικά οι “ερυθρόλευκοι” ολοκληρώσουν τις κινήσεις που θέλουν τότε οι παίκτες που θα έρθουν θα μπουν στην Ευρωπαϊκή λίστα. Την ίδια ώρα ο Τιάγκο Σίλβα δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει και είναι υποψήφιος να χάσει τη θέση του.

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Γκροζίτσκι και Kροβίνοβιτς

Επικαλούμενος πληροφορίες από την Αγγλία ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ του στον Πρωταθλητή τα δύο πρώτα ονόματα από τις μεταγραφικές αναζητήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός. Το ένα του Γκροζίτσκι από την Μπρόμιτς και το άλλο του Κροβίνοβιτς ο οποίος παίζει δανεικός στην ίδια ομάδα αλλά ανήκει στην Μπενφίκα και βρίσκεται σε διαδικασία διακοπής του δανεισμού του από τους Άγγλους.

Ο Γκροζίτσκι είναι κλασικός εξτρέμ και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ ο Κροβίνοβιτς είναι μεσοεπιθετικός και έχει την ικανότητα να αγωνίζεται στα πλάγια της επίθεσης. Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες λήφθηκε η απόφαση στον Ολυμπιακό να γίνει η προσπάθεια απόκτησης ενός εξτρέμ αλλά και ενός δεξιού μπακ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments