Διεθνή

Lady Gaga: Ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ στην ορκωμοσία Τζο Μπάιντεν

Lady Gaga: Ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ στην ορκωμοσία Τζο Μπάιντεν
Lady Gaga: Η τραγουδίστρια ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ κατά την τελετή ορκωμοσίας των Τζο Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις, ενώ στο πέτο φορούσε το σύμβολο της ειρήνης.

Η διάσημη καλλιτέχνιδα σε μία ξεχωριστή ερμηνεία της στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν, έδωσε τη δική της νότα τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο. Η Lady Gaga πέρνα και αυτή πλέον στην Ιστορία, καθώς ήταν παρούσα σε αυτήν την πολύ ξεχωριστή στιγμή για τις ΗΠΑ όπου ααποχαιρετούν από την προεδρία τον Ντόναλντ Τραμπ, υπό τη σκιά των γεγονότων στο Καπιτώλιο και υποδέχονται τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις.

Αμερικανίδα σταρ ερμήνευσε τον Εθνικό Ύμνο με τη συνοδεία της μπάντας του Ναυτικού των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της τελετής, προκαλώντας ανατριχίλα, όχι μόνο στους παρευρισκόμενους, αλλά και στην πλειοψηφία των Αμερικανών που την παρακολουθούσαν από το σπίτι. ​Φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα, σε κόκκινο και μαύρο χρώμα, με μια μεγάλη χρυσή καρφίτσα – περιστέρι στο στήθος, σύμβολο της ειρήνης, το οποίο ήταν ασορτί με το μικρόφωνό της, έψαλε τον Εθνικό Ύμνο με τη μοναδική φωνή της, προσφέροντας το highlight ίσως της ορκωμοσίας.

Νωρίτερα, η Lady Gaga χαρακτήρισε τιμή της το γεγονός ότι θα τραγουδούσε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν.

«Πρόθεσή μου είναι να αναγνωρίσουμε το παρελθόν μας, να θεραπεύσουμε το παρόν μας και να παθιαστούμε για ένα μέλλον όπου θα συνεργαζόμαστε με αγάπη. Θα τραγουδήσω στις καρδιές όλων των ανθρώπων που ζουν σε αυτήν τη Γη. Με σεβασμό και ευγένεια», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments