Αθλητισμός

Όλαφ Ρέμπε: Έχει στη λίστα του τον Γουίλιαμ της Βόλφσμπουργκ

Όλαφ Ρέμπε: Έχει στη λίστα του τον Γουίλιαμ της Βόλφσμπουργκ
Όλαφ Ρέμπε:Πρόκειται για παίκτη με πάρα πολύ καλό όνομα στην αγορά αλλά αυτή τη στιγμή ο Φεράρι φαίνεται να κερδίζει τη μάχη μαζί του καθώς έχει δώσει το πράσινο φως.

Την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού Γουίλιαμ από τη Βόλφσμπουργκ εξέτασε ως επιλογή ο Όλαφ Ρέμπε. Πρόκειται για παίκτη με πάρα πολύ καλό όνομα στην αγορά αλλά αυτή τη στιγμή ο Φεράρι φαίνεται να κερδίζει τη μάχη μαζί του καθώς έχει δώσει το πράσινο φως για την απόκτησή του και ο Πάμπλο Γκαρσία

Όπως αναφέρει και το metrosport.gr ο Γουίλιαμ αγωνίζεται ως δεξιός μπακ αλλά μπορεί να παίξει και αριστερά. Πρόκειται για παίκτη με εξαιρετικά στοιχεία, 25 χρόνων, κάτι που αποδεικνύει και η πολύ υψηλή χρηματιστηριακή αξία του που είναι τώρα στα 10 εκ. ευρώ αλλά είχε φτάσει και στα 14 εκ. ευρώ. Είχε πολλές συμμετοχές τα τελευταία τρία χρόνια ως βασικός στη Βόλφσμπουργκ, πέρυσι όμως είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό με ρήξη χιαστών που φέτος ξεπέρασε, αλλά δεν έχει πάρει ακόμα σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

Παρότι όμως μεγάλος σαν όνομα, φαίνεται η περίπτωσή του να βρίσκεται πίσω από αυτή του Φεράρι καθώς δεν έχει σαν… βασική θέση την αριστερή πλευρά της άμυνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments