Διεθνή

No time to Die: Νέα αναβολή για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ

No time to Die: Νέα αναβολή για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ
No time to Die: Ακόμα μια αναβολή στην νέα ταινία του πράκτορα 007.

Η προβολή της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «No Time to Die» αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο, ενώ είχε προγραμματιστεί για τον Απρίλιο, όπως ανακοίνωσαν χθες, Πέμπτη, οι παραγωγοί της. Πρόκειται για ένα ακόμη πλήγμα για τους ιδιοκτήτες των αιθουσών προβολής ταινιών, οι οποίοι προσπαθούν να στηρίξουν και να αποκαταστήσουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους, που έχουν δεχτεί καίριο οικονομικό πλήγμα από την εξάπλωση της COVID-19 και την εφαρμογή των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Η νέα ημερομηνία προβολής της ταινίας καθορίστηκε για την 8η Οκτωβρίου, σύμφωνα με μία ανακοίνωση στην ηλεκτρονική σελίδα των ταινιών Τζέιμς Μποντ, αλλά και στον αντίστοιχο λογαριασμό στο Twitter. Η ταινία παραγωγής της MGM και της Comcast Corp’s Universal Pictures είχε αρχικά προγραμματιστεί να προβληθεί τον Απρίλιο του 2020, πριν η προβολή αναβληθεί για το Νοέμβριο του ίδιου έτους και μετά, για τον Απρίλιο του 2021. Το οικονομικό κόστος παραγωγής της ταινίας εκτιμάται ότι έφτασε τα 200 εκατομμύρια δολάρια, ενώ σηματοδοτεί την τελευταία παρουσία του ηθοποιού Ντάνιελ Κρέιγκ στον εμβληματικό ρόλο του πράκτορα 007.

Λίγα λόγια για το No Time to Die

Το No Time to Die είναι επερχόμενη ταινία κατασκοπείας και η εικοστή πέμπτη ταινία της σειράς ταινιών Τζέιμς Μποντ. Η ταινία, όπως και οι υπόλοιπες ταινίες Τζέιμς Μποντ, είναι παραγωγής της Eon Productions. Τον ρόλο του φανταστικού πράκτορα της ΜΙ6 Τζέιμς Μποντ παίζει ο Ντάνιελ Κρεγκ για πέμπτη και τελευταία φορά. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα, ο οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τους Νιλ Πέρβις, Ρόμπερτ Ουέηντ και Φίμπι Ουώλερ-Μπρητζ. Ο Ρέιφ Φάινς, Ναόμι Χάρις, Μπεν Γουίσοου, Ρόρι Κινίαρ, Τζέφρι Ράιτ, Λεά Σεϊντού και Κρίστοφ Βαλτς παίζουν τους ρόλους που είχαν και στη προηγούμενη ταινία, ενώ παίζουν και οι ηθοποιοί Ράμι Μάλεκ, Λασάνα Λιντς, Νταλί Μπενσαλάχ, Μπίλι Μάγκνουσεν και Άνα ντε Άρμας.

Η ανάπτυξη της ταινίας ξεκίνησε και επιβεβαιώθηκε το 2016. Είναι η πρώτη ταινία της σειράς όπου η διεθνής διανομή της θα γίνει από την Universal Pictures, η οποία απέκτησε τα δικαιώματά διανομής της ταινίας μετά την λήξη της σύμβασης με την Columbia Pictures μετά την κυκλοφορία του Spectre. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα δικαιώματα διανομής (καθώς και τα παγκόσμια ψηφιακά και τηλεοπτικά δικαιώματα) ανήκουν στην United Artists Releasing. Η Universal θα διανείμει την ταινία για τα οικιακά μέσα προβολής παγκοσμίως. Ο Ντάνι Μπόιλ ήταν ο αρχικός σκηνοθέτης και συν-συγγραφέας του σεναρίου με τον Τζον Χοτζ. Και οι δύο αποχώρησαν λόγω δημιουργικών διαφορών τον Αύγουστο του 2018. Τον Σεπτέμβριο του 2018 ανακοινώθηκε ότι ο Φουκουνάγκα θα σκηνοθετήσει την ταινία. Η πλειοψηφία των ηθοποιών της ταινίας είχε υπογράψει μέχρι τον Απρίλιο του 2019. Τα γυρίσματα διήρκεσαν από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο του 2019 με τον προσωρινό τίτλο Μποντ 25. Τον Αύγουστο ανακοινώθηκε ο οριστικός τίτλος της ταινίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments