Ελλάδα

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Στην Αθήνα ο κατηγορούμενος προπονητής – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Στην Αθήνα ο κατηγορούμενος προπονητής – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος
Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας για βιασμό της 11χρονης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας από τον προπονητή της. Ο 38χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής (24/1) στη Σάμο όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια.Συνοδεία αστυνομικών αναχώρησε από το νησί στις 21:10 με το πλοίο της γραμμής και έφτασε σήμερα στις 08:30 το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί έχει ως εξής: Αφού έφτασε στον Πειραιά, οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, θα περάσει από τη Σήμανση για τη λήψη φωτογραφιών και δακτυλικών αποτυπωμάτων, από εκεί στον εισαγγελέα προκειμένου να του αποδοθούν κατηγορίες και στη συνέχεια να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί. Σε δηλώσεις του στο MEGA, ο προπονητής της ιστιοπλοΐας επέμενε ότι είχε σχέση με την 11χρονη αθλήτρια και υποστήριξε ότι ήθελε να την παντρευτεί.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη «βιασμός», γιατί βιασμός εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν θα μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε», ανέφερε  χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο 38χρονος υποστήριξε πως η αθλήτρια δεν ήταν 11 ετών. Ερωτηθείς για το σε ποια ηλικία σταμάτησε η σχέση να είναι πλατωνική, απάντησε: «Αυτό δεν το θυμάμαι, πάντως δεν ήταν 11 χρονών, αυτό είναι. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό το πράγμα. Ήταν μεγαλύτερη από 12, δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό. Σίγουρα εγώ έβλεπα ένα κορίτσι που έχει τρελές βάσεις να κάνει οικογένεια ωραία και δεν έβλεπα μεγάλη διαφορά ηλικίας τα 16 χρόνια. Κάποτε παντρευόντουσαν έτσι μόνο. Δεν το έβλεπα κακό. Είχα επενδύσει πάνω σε αυτό το παιδί ότι μεγαλώνοντας όντως θα την παντρευτώ».

Η νεαρή αθλήτρια που μίλησε στο Open ξεκαθάρισε: «;Hταν βιασμός με όλο το νόημα. Ήμουν τότε 11 χρόνων. Ήμουν σε σοκ και, αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Απλά, δεν ήθελα να το περάσει και η οικογένειά μου τότε».

Πρόκειται για την η αθλήτρια για την οποία ενημέρωσε την Εισαγγελία η Σοφία Μπεκατώρου. Πριν από περίπου 10 χρόνια, η συγκεκριμένη αθλήτρια, μόλις 11 ετών τότε, υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον τότε προπονητή της. Το αδίκημα στη δική της περίπτωση δεν έχει παραγραφεί. «Επικοινώνησα με τη Σοφία Μπεκατώρου, στέλνοντάς της ένα μήνυμα υποστήριξης, όπως θα έχει λάβει πολλά άλλα. Δεν είχα πρόθεση να μιλήσω στην αρχή και της έστειλα ένα μήνυμα, της είπα κάποια πράγματα. Της είπα, απ’ έξω απ’ έξω, τι μου έχει συμβεί και έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία», ανέφερε η ίδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments