Lifestyle

Survivor spoiler 26/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Survivor spoiler 26/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας
Survivor spoiler 26/1: Στο τελευταίο επεισόδιο δόθηκε για αποχώρηση η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο του Survivor αναμένεται να δούμε σήμερα. Ένα επεισόδιο, το οποίο θα καθορίσει αν οι υποψήφιοι για αποχώρηση από τους Κόκκινους θα είναι τέσσερις ή δύο. Ναι, καλά καταλάβετε. Το “μενού” λέει και σήμερα αγώνα ασυλίας. Πρώην Διάσημοι και πρώην Μαχητές θα ριχτούν στο στίβο μάχης με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ποια θα τα καταφέρει;

Οι νέα μπλε ομάδα μετράει 6 σερί νίκες και κρατάει το αήττητο από την στιγμή που έγινε η αλλαγή των ομάδων. Παρότι οι Διάσημοι δυνάμωσαν συνεχίζουν να ψάχνουν τη νίκη κάτι που έχει προβληματίσει την παραγωγή και πολύ σύντομα αναμένεται να δούμε ξανά “τυφλά” αγωνίσματα. Για την ώρα όμως, το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στο αν ο Τζέιμς Καφετζής και η παρέα του θα κάνουν το 7-0 ή η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά θα γευτεί -επιτέλους- τη χαρά της νίκης.

Η αλήθεια είναι πως οι Κόκκινοι, παρότι έχουν συμβεί διάφορα τις τελευταίες μέρες, δείχνουν να έχουν δυναμώσει σαν κλίμα και δεν θέλουν να χάσουν παίκτη και επίσης δεν επιθυμούν να μπουν ξανά στην διαδικασία της ψηφοφορίας. Θα μπορέσουν άραγε να το αποφύγουν; Η απάντηση σε λίγες ώρες στις οθόνες μας.

Ο Γιώργος Κοψιδάς θα δώσει σήμερα έναν υποψήφιο:

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους Μαχητές να επικρατούν πολύ εύκολα με το εντυπωσιακό 10-3 των Διασήμων και να εξασφαλίζουν, προσωρινά, την παραμονή όλων των παικτών τους στο Survivor. Από την άλλη οι Διάσημοι μπήκαν στην διαδικασία να ψηφίσουν, ενώ για πρώτη φορά έγινε και η δοκιμασία της ατομικής ασυλίας, με τον τρόπο συμμετοχής του κοινού να αλλάζει, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση δόθηκε η Ασημίνα Ιγγλέζου, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς που κέρδισε την ατομική ασυλία, θα κληθεί να δώσει σήμερα άλλον έναν υποψήφιο προς αποχώρηση, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει αν οι υποψήφιοι από τους Κόκκινους θα είναι τέσσερις ή δύο και θα προστεθούν άλλοι δύο από την ομάδα των Μπλε. Εφόσον νικήσουν στο αγώνισμα της ημέρας οι Μαχητές οι Διάσημοι δεν θα αποφύγουν την κάλπη. Σε διαφορετική περίπτωση για πρώτη φορά οι Μπλε θα κληθούν να ψηφίσουν.

Όσο για τον ποιον παίκτη ή παίκτρια θα επιλέξει για υποψήφιο ο Γιώργος Κοψιδάς, η στρατηγική θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Ο ηθοποιός γνωρίζει πως η Ανθή Σαλαγκούδη έχει ισχυρό fan club και μένει να αποφασίσει αν θα την προτείνει ως υποψήφια, στηριζόμενος στους καθαρά αγωνιστικούς λόγους, ξέροντας πως έναντι της Ασημίνας Ιγγλέζου. Πάντως, αν προκύψει δίδυμο Ανθής – Ασημίνας η Ανθή μένει στο παιχνίδι, αν προκύψει δίδυμο Ασημίνας – Περικλή, τότε όλα είναι ανοικτά και βέβαια, όλα θα κριθούν και από τις εξελίξεις στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments