Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [26/01/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [26/01/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [26/01/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [26/01/21].

Κριός

Αν ο φόβος έχει διαδραματίσει κάποιο ρόλο στο να γίνεις πιο επιφυλακτική στη λήψη ερωτικών ρίσκων, τώρα είσαι αποφασισμένη να περάσεις μια συγκεκριμένη γραμμή. Εμπιστέψου το ένστικτό σου αν σου λέει πως δε θα μπορέσεις να εντοπίσεις τις παθιασμένες σου δυνατότητες, όσο παραμένεις σε μια βαθιά ζώνη άνεσης. Πίστεψε τώρα στις επιθυμίες της καρδιάς σου….γιατί είναι αληθινές και δε θα σε προδώσουν.

Ταύρος 

Αν η ιδέα της ενίσχυσης της ισορροπίας ή της αρμονίας στην ερωτική σου ζωή τώρα φαίνεται πιο ελκυστική τότε ετοιμάσου να γίνεις συναισθηματικά πιο ευάλωτη σ’ αυτό. Θα εκπλαγείς με τη βελτίωση που θα επέλθει και με την απελευθερωτική αίσθηση ανακούφισης που θα τη συνοδεύει. Ένα επικοινωνιακό εμπόδιο ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, σύντομα θα γίνει παρελθόν. 

Δίδυμοι

Οι ανησυχίες που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία σου, θα απαιτήσουν πολύ από το χρόνο σου με αποτέλεσμα να μπει σε δεύτερη μοίρα η ερωτική σου ζωή. Αν όμως η επαγγελματική σου εστίαση αποσπά την προσοχή σου από την παθιασμένη διασκέδαση που προσφέρεται, τότε αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί. Κάνοντας μια μικρή προσπάθεια να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στη σχέση σου, θα σου υπενθυμίσει πόσο σου λείπει. 

Καρκίνος

Έχεις την ευκαιρία τώρα, να συνεργαστείς με κάποιον που βρίσκεται «στην ίδια σελίδα» με σένα, σε εμπιστεύεται και ίσως διαθέτει τα χαρακτηριστικά εκείνα που τον κάνουν ιδανικό σύντροφο. Αν τώρα αυτό το άτομο είναι ο εραστής σου…ακόμα καλύτερα! Επειδή θα μπορούσε να είναι μια συμμαχία που μεγαλώνει και ενισχύει υπέροχα το δεσμό σας. Μαζί θα απολαύσετε υλική, πνευματική, φυσική και δημιουργική ανάπτυξη. Καμιά συνεργασία δε θα είναι καλύτερη απ’ αυτή! 

Λέων 

Αν η συμπεριφορά του εραστή σου είναι απόμακρη ή ευμετάβλητη, η πρώτη σου αντίδραση θα είναι, να τον ρωτήσεις τι συμβαίνει. Όμως αντί να φανείς προσεκτική και στοργική απέναντί του, θα δώσεις την εντύπωση του ανακριτή. Καλύτερα διατήρησε μια απόσταση… αλλά κατέστησε σαφές πως θα είσαι πάντα δίπλα του όταν σε χρειαστεί. Αυτή η στάση, θα λειτουργήσει θετικά τώρα.

Παρθένος

Θα νιώθεις έντονη ενεργητικότητα που χρειάζεται διέξοδο… και ίσως η ερωτική σου ζωή να είναι η πρώτη σου επιλογή. Υπάρχει δημιουργική ενέργεια που μπορείς να την εφαρμόσεις στη σχέση σου. Δημιουργώντας κάτι που προσφέρει μια βαθιά έκφραση αγάπης θα σου φτιάξει τη διάθεση και το κέφι. Η ενέργεια, δεν χρειάζεται πάντα μια φυσική διέξοδο. Αυτό μπορεί να έρθει αργότερα…

Ζυγός 

Θα επωφεληθείς αν αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να προσφέρεις την απαραίτητη προσοχή και προσπάθεια που απαιτείται από σένα τώρα, στο δεσμό σου. Ο εραστή σου, μπορεί να σου ζητήσει να συμφωνήσεις σε κάτι που δεν θεωρείς αποδεκτό. Γι’ αυτό να είσαι ειλικρινής μαζί του, σχετικά με την υποστήριξη που μπορείς – ή αισθάνεσαι υποχρεωμένη- να προσφέρεις. Θα μπορέσει να δημιουργηθεί ένα χρήσιμο προηγούμενο, αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου.

Σκορπιός

Αν η προσπάθεια που καταβάλλεις στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, είναι μεγαλύτερη από τα αποτελέσματα, τότε κάνε ένα διάλειμμα.. Μπορεί να είναι απαραίτητο να αλλάξεις τακτική, ακολουθώντας ένα εμπνευσμένο σχέδιο. Αυτό μπορεί να σου ανεβάσει τη διάθεση και να σε βοηθήσει να επανασυνδεθείς με τον παθιασμένο σκοπό σου. Όταν αυτός έχει πλέον αποκατασταθεί και ενεργοποιηθεί, η σεξουαλική σου διάθεση θα ανέβει στη ύψη!

Τοξότης 

Ο συναισθηματικός σου κόσμος ή η σχέση σου, μπορεί να υποστηρίξει την παθιασμένη εστίαση που θέλεις να εφαρμόσεις με άλλους τρόπους. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να μειώσεις τη δυναμική σου ή την προτεραιότητά σου. Όμως οφείλεις στον εαυτό σου, να εστιάσεις ξανά σε έναν προσωπικό στόχο που έβαλες στην άκρη. Κάνοντας αυτό που ευχαριστεί την καρδιά σου με τον ένα τρόπο, θα ωφεληθείς υπέροχα με έναν άλλο.

Αιγόκερως

Αν το αντικείμενο του πόθου σου, σου προσφέρει βοήθεια, μη βάλεις στο μυαλό σου πως σου λέει ό,τι θέλεις ν’ ακούσεις ή πως την προσφέρει με μισή καρδιά. Ξέρεις πού χρειάζεσαι βοήθεια και γιατί αξίζεις να περάσεις ευχάριστα με το δεσμό σου. Επομένως, εστιάστε στην κρίσιμη λίστα των εργασιακών σου εκκρεμοτήτων, αφού ο εραστής σου θέλει να σε βοηθήσει να ελαφρύνεις τον φόρτο εργασίας σου.

Υδροχόος

Αν είσαι σε σχέση, τότε μια συζήτηση που αφορά τα οικονομικά σας, δεν μπορεί να καθυστερήσει επ’ αόριστο. Αντί να εστιάζεις στα προβλήματα ή στις ελλείψεις, συνεργάσου με το ταίρι σου, για να βρείτε λύσεις. Αν είσαι ελεύθερη, υπάρχει κάτι που σε δυσκολεύει να το συζητήσεις με το άτομο που σ’ ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Πάρε θάρρος για να ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο…και να ανακουφιστείς. 

Ιχθύες

Αν στη σχέση σου νιώθεις περισσότερο εξαντλημένη παρά ευδιάθετη και ζωντανή, τότε χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου. Αν όμως οι λόγοι που χρειάζεσαι αυτή την απομόνωση δεν εκτιμηθεί από τον αγαπημένο σου, τότε πρέπει να το συζητήσετε. Επιπλέον, προσπάθησε να αναβιώσεις ένα έργο με το οποίο είχες ασχοληθεί στο παρελθόν αλλά το εγκατέλειψες στην πορεία. Η ερωτική σου ζωή θα ωφεληθεί αισθητά από αυτές τις κινήσεις. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments