Αθλητισμός

Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η γραμμή του «τριφυλλιού» για τις μεταγραφές

Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η γραμμή του «τριφυλλιού» για τις μεταγραφές
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» στηρίζει τον ελληνικό κορμό της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 5Χ5 στον Βόλο αφού κέρδισε την τοπική ομάδα έστω κι αν έμεινε με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Χουάνκαρ. Εκτός από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως, στο προσκήνιο είναι και το ζήτημα των μεταγραφών.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έχει ζητήσει ο Παναθηναϊκός να κάνει μεταγραφές, χωρίς όμως οι προσθήκες να επηρεάσουν τον ελληνικό κορμό που υπάρχει και τους νεαρούς παίκτες που παίρνουν ευκαιρίες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, από την πλευρά του ισχυρού άνδρα των «πράσινων», η εντολή που έχει δώσει στο γενικό διευθυντή Πιερ Ντρεοσί είναι «Μην πάρουμε παίκτες εις βάρος των Ελλήνων».

Την ίδια ώρα ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού κινείται για μεταγραφική ενίσχυση και, μάλιστα, για να έρθουν δύο παίκτες.

Οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι μετά τη νίκη στον Βόλο

Το «τριφύλλι» έκανε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του επί του Βόλου αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον Λάζλο Μπόλονι ο οποίος στο τέλος του αγώνα στάθηκε στην παρουσία των «πράσινων» στο δεύτερο ημίχρονο, όταν έπαιξε με παίκτη λιγότερο η ομάδα του.

Τι είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στην κάμερα της Nova

«Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο όχι δυνατό. Έπαιξε ρόλο ότι δεν μπήκαμε στο πνεύμα του αγώνα. Είχαμε μία ομάδα που προσπαθούσε να κλείσει τις γραμμές. Ίσως αυτή η άνεση που υπήρχε στο μυαλό μας ήταν αυτή που μας εμπόδισε. Αυτό για το οποίο μιλήσαμε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ήταν το θέμα της νοοτροπίας».

Για την αποβολή του Χουάνκαρ:

«Πολλές φορές μέσα στη δυσκολία οι πρωταγωνιστές είναι εκείνοι που σφίγγουν τα δόντια. Αλλάξαμε τη νοοτροπία μας, οπότε τους περιμέναμε στο κέντρο του γηπέδου κι από εκεί κάναμε τις αντεπιθέσεις μας».

Για τη νέα νίκη:

«Θα κοιτάξουμε να ανασυγκροτηθούμε και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα. Υπάρχει μία κόπωση που είναι κοινή για όλες τις ομάδες».

Για τη σφραγίδα που έχει βάλει στην ομάδα:

«Θα κοιτάξουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και την ομάδα μου. Αυτή η αλλαγή νοοτροπίας και η προσπάθεια που έκαναν ήταν εξαιρετική. Συγχαρητήρια και στους αντιπάλους μας. Μην ξεχνάμε ότι είχαν κι έναν αγώνα παραπάνω από εμάς και πολλές απουσίες. Ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Είναι μία ομάδα που έχει χαρακτήρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments