Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Παίζουν τα ρέστα τους οι “ασπρόμαυροι”

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Παίζουν τα ρέστα τους οι “ασπρόμαυροι”
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Οι "ασπρόμαυροι" δεν έχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες στο σημερινό ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πίσω στη μάχη του τίτλου και τα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες είναι μηδαμινές. Οι ασπρόμαυροι θα μπουν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με μοναδικό στόχο τη νίκη. Σε αντίθετη περίπτωση οι πρωταθλητές θα ξεφύγουν ακόμα περισσότερο και θα αγκαλιάσουν ουσιαστικά τον τίτλο από τόσο νωρίς. Ο Πάμπλο Γκαρσία προσπάθησε να ντοπάρει τους παίκτες του τονίζοντας ότι η διαφορά της βαθμολογίας δεν είναι ανάλογη της ποιότητας των δυο ομάδων.

Με σχηματισμό 4-3-3 θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα και Ροντρίγκο. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ελ Καντουρί και Σβαμπ, με τον Ουάρντα πιο μπροστά. Δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αριστερά ο Τζόλης και στην κορυφή ο Κρμέντσικ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, Μουργκ, Λάμπρου και Σφιντέρσκι. Εκτός έμεινε ο Χοσέ Άχνελ Κρέσπο που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, όπως και ο Ενέα Μιχάι. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γερμανός Μπριχ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπρος, Λουπ και τέταρτο τον Διαμαντόπουλο. Στο VAR θα είναι ο Ντάνκερτ και ο Νικολακάκης.

Σβαμπ : «Όποιος κάνει λιγότερα λάθη στο ντέρμπι θα κερδίσει»

Ο Αυστριακός μέσος του Δικεφάλου του βορρά τόνισε πως όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη στο ματς θα είναι κι αυτός που θα κερδίσει, ενώ σχολίασε και την μεταγραφή του Σίντζι Καγκάβα. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το τι κρατάει ο ΠΑΟΚ από το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Και οι δύο ομάδες έπαιξαν με πάθος και ένταση. Εμείς θέλαμε τη νίκη, το θετικό είναι πως η ομάδα έδειξε ψυχικά αποθέματα, αντέδρασε δύο φορές και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας. Παίξαμε ξανά με τον Ολυμπιακό δύο εβδομάδες νωρίτερα. Ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Ξέρουμε η μία ομάδα την άλλη. Η τακτική αντιμετώπιση θα κρίνει πολλά. Εμείς θέλουμε να πιάσουμε υψηλή απόδοση, θέλουμε να κερδίσουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Για το τι παιχνίδι περιμένει και αν υπάρχουν στοιχεία αιφνιδιασμού μεταξύ των δύο ομάδων: «Είναι δύσκολο να το πεις αυτό με ακρίβεια. Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Στην Τούμπα είδαμε πως εμείς ήμασταν κυρίαρχοι, αύριο παίζουμε στην έδρα του Ολυμπιακού, περιμένουμε ίσως να παίξουν πιο επιθετικά, ίσως να πάρουν περισσότερα ρίσκα, εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που θα μας παρουσιαστούν. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και όποιος κάνει λιγότερα λάθη θα κερδίσει. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και μπορούμε να κερδίσουμε».

Για τον Σίντζι Καγκάβα: «Τον γνωρίζω πολύ καλά. Ειδικά από όταν έπαιζα στην Αυστρία, διότι παρακολουθούσα πολύ το γερμανικό πρωτάθλημα και τα όσα έκανε αυτός όταν έπαιζε στην Ντόρτμουντ. Είναι πολύ καλός παίκτης, με ποιότητα σε πολύ καλή ηλικία είναι 31 ετών και περιμένουμε να βοηθήσει πολύ. Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί γρήγορα για να βγάλει το ταλέντο και την ποιότητα του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments