Αθλητισμός

Super League: Φήμες για Ισπανικό ενδιαφέρον για τον Πέπε

Super League: Φήμες για Ισπανικό ενδιαφέρον για τον Πέπε
Super League: Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπάρχει Ισπανικό ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο χαφ.

Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έψαχνε για έναν χαφ με δημιουργικά στοιχεία για να αναπληρώσει το κενό που άφησε η αποχώρηση του του Γκιγιέρμε. Οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν για άλλη μια φορά να κινηθούν για την απόκτηση ποδοσφαιριστή από την Πορτογαλική αγορά. Άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει δείξει την προτίμησή του σε αυτή την αγορά, ειδικότερα με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο της ομάδας. Μετά από αρκετό ψάξιμο τελικά βρήκαν τον εκλεκτό τους.

Αυτός ήταν ο Πέπε που μετά από ένα μικρό σίριαλ κατάφερε να έρθει στον Πειραιά. Όλοι περίμεναν ότι χρειάζεται ένα διάστημα για να εγκλιματιστεί στο νέο του περιβάλλον πριν ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο χορτάρι. Ωστόσο αυτό το διάστημα πέρασε και ο ίδιος δεν έχει καταφέρει να δείξει πολλά πράγματα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έχει αρκετά λεπτά συμμετοχής κάτι που προκαλεί έντονο προβληματισμό καθώς δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα.

Φήμες για ενδιαφέρον από Ισπανία

Μπορεί ο Πέπε να μην έχει αγωνιστεί για καιρό, αλλά το καλό όνομα που είχε εξακολουθεί να κάνει “γκελ” σε αρκετές ομάδες. Αυτό δεν αποκλείεται να δώσει λύση στο πρόβλημα που έχει τόσο ο παίκτης, όσο και η ομάδα του. Σύμφωνα με πληροφορίες της Sportday υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από μια ομάδα που προέχεται από την Ισπανία.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το ενδιαφέρον δεν είναι απλά από μια Ισπανική ομάδα, αλλά από σύλλογο που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία. Δηλαδή μιλάμε για σύλλογο της Πριμέρα Ντιβισιόν. Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αναφέρει ότι η Ισπανική ομάδα θέλει τον παίκτη του Ολυμπιακού άμεσα. Αυτό σημαίνει ότι αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στο τέλος της εβδομάδας και τα περιθώρια είναι λίγα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέπε ήρθε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2024. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του. Μέχρι σήμερα ο Πορτογάλος έχει αγωνιστεί σε μόλις 11 παιχνίδια και έχει δώσει μια ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments