Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [27/01/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [27/01/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [27/01/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [27/01/21].

Κριός

Αν τα ερωτικά σου θέματα είναι έντονα, τότε καλείσαι να δείξεις τον αυθορμητισμό και την παιχνιδιάρικη πλευρά σου. Μια ανέμελη στάση θα φέρει θετικές αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πιο ανάλαφρη προοπτική για ό, τι φαίνεται σοβαρό ή προκλητικό. Αν είσαι ελεύθερη ψάξε να βρεις αυτό το φίλο που σε κάνει να γελάς και σου ανεβάζει τη διάθεση. Μπορεί να είναι ένας χρήσιμος προξενητής.

Ταύρος 

Αν δεν έχεις ζητήσει συμβουλές για την ερωτική σου ζωή και κάποιοι προσπαθούν να σε συμβουλέψουν, έχεις τη δυνατότητα να τους αποφύγεις. Όμως πριν απορρίψεις οποιονδήποτε…. σαν ανίδεο της κατάστασης που περνάς, άκουσε πρώτα αυτά που θα σου πει γιατί μπορεί να είναι σοφά τα λόγια του. Μπορεί να μη σου προσφέρουν άμεση επιφοίτηση, αλλά μπορεί να δεις με μια καινούργια προοπτική, ένα παλαιότερο θέμα. 

Δίδυμοι

Αν ο αγαπημένος σου δε δείχνει ιδιαίτερο ενθουσιασμό για κάτι που σε ξετρελαίνει, μη μουτρώνεις επειδή δε σε υποστηρίζει. Μπορεί να μην του έχεις δώσει να καταλάβει τη μεγαλύτερη εικόνα όσων σε ενδιαφέρουν να ακολουθήσεις. Ο αγαπημένος σου μπορεί να σου προσφέρει πληροφορίες για το θέμα σου, που θα σε βάλουν σε σκέψεις. Εργαστείτε σαν ομάδα για να μπορέσεις να συνδέσεις, όλα τα κομμάτια του παζλ.

Καρκίνος

Μια εξαιρετική ώθηση αυτοπεποίθησης που εμφανίζεται τώρα, θα σε κάνει να μιλήσεις στον αγαπημένο σου, για τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Οι απροσδόκητες εξελίξεις, μπορεί να είναι το έναυσμα που θα σε ωθήσει, να τον ενημερώσεις για ό,τι είναι στο μυαλό και την καρδιά σου. Αυτή η κίνηση θα σου δώσει την ευκαιρία να μετατρέψεις ένα παθιασμένο όραμα σε πραγματικότητα.

Λέων 

Αν προσπαθήσεις να εξαλείψεις το χάος που επικρατεί στα επαγγελματικά σου αλλά και μέσα σου, θα απελευθερώσεις ενέργεια που θα διοχετεύσεις στα ερωτικά σου. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να επικεντρωθείς στις συναισθηματικές και σωματικές σου ανάγκες. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, μπορεί να δημιουργηθεί ένα μοναδικό κλίμα εμπιστοσύνης και υποστήριξης ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη και πιο σοβαρή σύνδεση μεταξύ σας!

Παρθένος

Θα σκεφτείς πιο ανεξάρτητα για τα θέματα που αφορούν τα ερωτικά σου. Αυτό θα σε ενθαρρύνει να επανεκτιμήσεις τι είναι ντεμοντέ, ξεπερασμένο ή χρειάζεται μια ανανέωση στην ερωτική σου ζωή. Η επιθυμία σου να γίνει πιο αυθεντική η σχέση σου, σημαίνει πως θέλεις η αγάπη με το σύντροφό σου, να είναι βαθιά και πραγματική. Αυτό μπορείς να το έχεις…. επειδή το αξίζεις. 

Ζυγός 

Ακόμα κι αν παραμελήσεις ένα πλάνο που αφορά το σπίτι…οι ερωτικές σου φιλοδοξίες θα εξακολουθούν να επηρεάζονται. Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μια ισχυρή διανοητική εικόνα για το πού θέλεις να είσαι…..όπως και τον ρόλο που μπορεί να παίξει το ταίρι σου. Το πεπρωμένο της ερωτικής σου ζωής, μπορεί να είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό…αλλά όχι για πολύ ακόμα. 

Σκορπιός

Το πνεύμα της συνεργασίας είναι ισχυρό και αυξάνεται περισσότερο στα ερωτικά σου. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να συνεργάζεστε συνεχώς με το ταίρι σου για να λύνετε ό,τι προβλήματα προκύπτουν. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση το να κάνεις κάτι απρογραμμάτιστο ή διαφορετικό θα δημιουργήσει ένα σπινθήρα για να αναπτυχθεί η σχέση σου ή θα σου δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις σχέση.

Τοξότης 

Νέες στάσεις που αναδύονται στα ερωτικά σου, θα φέρουν σύγχυση ή αίσθηση δυσφορίας. Ίσως οι πρόσφατες εμπειρίες από τα ερωτικά σου μαθήματα, να σου άλλαξαν ορισμένες απόψεις. Όμως να είσαι σίγουρη πως είναι νέες και πιο βελτιωμένες. Γι’ αυτό επέτρεψε σε ό,τι ή όποιον σε ενοχλεί, να συνεχίσει να το κάνει. Γιατί όπως λέει η παροιμία: δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά!

Αιγόκερως

Οι μισοτελειωμένες συζητήσεις ή οι εκκρεμότητες στο δεσμό σου… σύντομα θα λάβουν την απαραίτητη προσοχή. Αν ήθελες καιρό τώρα να υποκινήσεις μια συζήτηση με τον εραστή σου, αλλά ποτέ δε φαινόταν η ώρα κατάλληλη, τώρα θα κάνεις την κίνηση. Ανεξάρτητα από την κατάσταση του δεσμού σου, θα χαρείς που συνέβη επιτέλους αυτή τη συζήτηση.

Υδροχόος

Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, μπορεί να είναι απαραίτητη η αποτίμηση του δεσμού σου. Αυτό δεν αποσκοπεί στην επισήμανση προβλημάτων, αλλά στο να διευκρινίσεις στο ταίρι σου, πως θέλεις χρόνο για τον εαυτό σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα σχέδιο για να αναβιώσεις τη σχέση σου, που έχει γίνει λίγο μονότονη τελευταία. Τώρα… χρειάζεται η δράση, να αντικαταστήσει τη σκέψη.

Ιχθύες

Μπορεί να υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ των ανακαλύψεων που θα κάνεις για τον εαυτό σου και των συνεπειών τους, στην ερωτική σου ζωή. Η μεγαλύτερη κατανόηση για το ποια είσαι και τι φιλοδοξίες έχεις για τη ζωή σου, θα ωφελήσει παράλληλα, την ερωτική σου ζωή. Είσαι άτομο που εξελίσσεται….οπότε άφησε να εξελιχθούν μαζί σου, οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments