Video

Ελίφ επεισόδιο 766: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 28/01 – Ο Ταρίκ σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του

Ελίφ επεισόδιο 766: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 28/01 – Ο Ταρίκ σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του
Ελίφ επεισόδιο 766: Ο Ταρίκ κανονίζει να στείλει στο εξωτερικό τη Βιλντάν και την Ελίφ και τους ζητάει να είναι έτοιμες το πρωί.

Ο Σαφάκ λέει στη Ζουλιντέ πως θα νιώθει τύψεις αν δεν επιστρέψει στη δουλειά της στο μαγαζί της Τουλάι. Ο Σαφάκ είναι γοητευμένος από εκείνη και η Ζουλιντέ νιώθει το ίδιο αλλά κανείς από τους δυο δεν τολμάει να το πει. Ο Σαφάκ για να την πείσει να επιστρέψει στη δουλειά της υπόσχεται να πει στη μητέρα του πως ανάμεσα τους δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί τίποτα και η Ζουλιντέ νιώθει αμήχανα. Λίγο μετά του λέει πως πρέπει να επιστρέψει σπίτι της και φεύγει λυπημένη.

Ο Βεϊσέλ αργεί να πάει στη δουλειά του και η Τουλάι του ζητάει να ετοιμαστεί γρήγορα. Τον ρωτάει αν πλήρωσε τους προμηθευτές τους και της απαντάει θετικά. Η Ελίφ επιστρέφει στο σπίτι της Βιλντάν προς μεγάλη της ανακούφιση. Η Ελίφ ξέρει πως είχε δύο επιλογές, ή να μείνει με τη Βιλντάν και να έχει μια ευκαιρία να βρει τη μητέρα της ή να τη στείλει η αστυνομία σε ορφανοτροφείο.

Έτσι, επέλεξε να μείνει με τη Βιλντάν. Ο Ταρίκ κανονίζει να στείλει στο εξωτερικό τη Βιλντάν και την Ελίφ και τους ζητάει να είναι έτοιμες το πρωί. Η Βιλντάν πιστεύει πως θα επιστρέψουν στην έπαυλη. Ο Ταρίκ καλεί τη Ράνα και της ζητάει να την επισκεφθεί κάτι που την κάνει πολύ χαρούμενη. Στη συνέχεια ο Ταρίκ στέλνει μήνυμα στη γυναίκα του και της γράφει πως θα αργήσει να επιστρέψει. Η Γιλντίζ και η Ματσιντέ είναι χαρούμενες γιατί θα έρθει στην έπαυλη η Σουρεϊγιά, μια κοπέλα που έμενε παλιά μαζί τους.

Δείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η Ζουλιντέ καλεί για τσάι την Τουλάι και της μιλάει για τη συνάντησή της με τον Σαφάκ. Η Ζουλιντέ είναι αναστατωμένη γιατί τα λόγια του την πλήγωσαν. Η Τουλάι της ζητάει να δουλέψει πάλι στο μαγαζί και εκείνη δέχεται. Αφού δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και τον Σαφάκ δεν υπάρχει λόγος να μην επιστρέψει στο μαγαζί, δεν έχει να κρύψει τίποτα. Η Λεμάν μαζεύει τα ενοίκια και ο Σαφάκ θυμώνει γιατί είναι δώσει περιθώριο κάποιες μέρες στους ενοικιαστές αλλά τώρα η μητέρα του τους πιέζει να πληρώσουν. Η Λεμάν του λέει πως ό,τι κάνει το κάνει για εκείνον

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments