Lifestyle

Η Εύα topless έριξε το instagram

Η Εύα topless έριξε το instagram
Η Εύα topless έριξε το instagram.

Όσες λέξεις και να αραδιάσει κανείς για την Εύα Πάντλοκ, ποτέ δεν θα είναι αρκετές για να περιγράψουν την απίστευτη ομορφιά της. Δεν ξέρουμε για το χαρακτήρα της, αλλά βλέποντάς την κανείς μένει με το στόμα ανοιχτό και το μυαλό να φτερουγίζει σε θάλασσες και ακρογιαλιές εκεί που αιώνια είναι καλοκαίρι. Το μοντέλο από την Ισπανία είναι με διαφορά η ωραιότερη εκδοχή της μεσογειακής ομορφιάς. Όποιο σημείο από το πρόσωπο ή το κορμί της και να πάρεις, θα αντιληφθείς ότι δεν μπορείς να βρεις καλύτερο.

Ιδίως αν επικεντρωθείς στο πληθωρικό της στήθος, το οποίο δεν σταματάει να το δείχνει με πολλούς τρόπους. Την έχουν χαρακτηρίσει μέχρι και την Ισπανίδα «Μόνικα Μπελούτσι» και όχι άδικα, καθώς διαθέτει το σεξαπίλ και τις καμπύλες της διάσημης Ιταλίδας σταρ.

Η μελαχρινή καλλονή είναι ένα από τα αγαπημένα κορίτσια του Instagram και όχι άδικα, καθώς είναι μια σέξι και γοητευτική γυναίκα, με απίστευτες αναλογίες, που ξέρει πραγματικά πως να εξάπτει τις ανδρικές φαντασιώσεις. Στο Instragram αριθμεί αισίως περισσότερους από 1,6 εκατομμύρια ακόλουθους, στη πλειονότητά τους άνδρες φυσικά. Οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε έριξαν για ακόμη μια φορά το instagram. Δείτε τις παρακάτω και θα καταλάβετε το γιατί.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι διαλεγμένες μία προς μία, με την ίδια να επιμελείται κάθε λεπτομέρεια θέλοντας να παρουσιάζει τον εαυτό της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο φανατικό κοινό. Η Ισπανίδα με την εξωτική ομορφιά γεννήθηκε στις 13 Μαΐου του 1984 και μεγάλωσε στην Βαρκελώνη. Αν και σπούδασε εσωτερική διακόσμηση την κέρδισε η σόουμπιζ, και φυσικά όλο το ανδρικό κοινό χάρηκε ιδιαίτερα με την απόφαση της αυτή.

Η ίδια γνωρίζει την απήχηση που έχει στους followers της και δεν διστάζει πολλές φορές να απαθανατίζει το κορμί της ακόμη και σε ημίγυμνες ποζες προκαλώντας ανδρικά εγκεφαλικά. Τα likes και τα σχόλια θαυμασμού γεμίζουν τον λογαριασμό της ενώ όσο αυξάνονται οι ακόλουθοί της τόσο και εκείνη αυξάνει το κασέ της στο διαδίκτυο. Άλλωστε εκτός από το μόντελινγκ η Εύα Πάντλοκ είναι και instagramer η οποία εκτός από το να διαφημίζει τα πλούσια προσόντα της ενίοτε διαφημίζει και μαγιό ή ρούχα.

Πολλά από τα ρούχα ή μαγιό τα διαφημίζει και μέσα από ολιγόλεπτα βίντεο στο youtube το οποίο όμως δεν αριθμεί σε εγγεγραμμένους χρήστες τα εκατομμύρια εκείνων που την ακολουθούν στο Instagram. Ίσως να φταίει ότι στον επίσημο λογαριασμό της έχει μόνο τέσσερα βίντεο, ενώ οι εγγεγραμμένοι χρήστες είναι μόλις 57. Η Έυα Πάντλοκ συνδυάζει την μεσογειακή ομορφιά με στοιχεία λατίνας και ίσως εκεί να κρύβεται και το μυστικό της ομορφιάς της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments