Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι γίνεται με τους εξτρέμ της ομάδας

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι γίνεται με τους εξτρέμ της ομάδας
Ολυμπιακός μεταγραφές: Πως διαμορφώνεται το τοπίο για τους ακραίους επιθετικούς της ομάδας

Ο Ολυμπιακός έριξε το βάρος του στην ενίσχυση της άμυνας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η ομάδα απέκτησε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, έναν αριστερό μπακ που είχε ανάγκη και με την επικείμενη απόκτηση του Λαλά θα προσθέσει άλλη μια ποιοτική λύση στο δεξί άκρο της άμυνας. Βαδίζουμε προς το φινάλε των μεταγραφών και ο Ολυμπιακός έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί για να αποκτήσει και έναν παίκτη για τα άκρα της επίθεσης.

Το μόνο δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Μάτκο Μίλιεβιτς. Βέβαια πρόκειται για μια επένδυση και με ορίζοντα το καλοκαίρι όταν και ο παίκτης μένει ελεύθερος. Στις περιπτώσεις νεαρών παικτών που αγωνίζονται στην Λατινική Αμερική οι διαπραγματεύσεις είναι πάντα δύσκολες και δεν πρέπει να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο. Αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι το θέμα θα μπει για λίγο στον “πάγο”.

Τι θα γίνει με αυτούς που ήδη βρίσκονται στο ρόστερ

Μπορεί ο Ολυμπιακός να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε νέα μεταγραφή εξτρέμ ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το τι θα γίνει με τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ. Και δεν είναι λίγοι οι παίκτες που παίζουν στα άκρα της επίθεσης, αλλά για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Μπρούνο Φελίπε και Μαξ Λοβέρα.

Ο Μάξι Λοβέρα περιμένει την τελική πρόταση της Ράσινγκ Κλουμπ για να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του. Η πρώτη πρόταση των Αργεντινών απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορούσε δανεισμό ενάμιση χρόνου, με «ενοίκιο» ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ και οψιόν αγοράς 2.500.000 €. Η νέα προσφορά αναμένεται ίσως και τα επόμενα 24ωρα.

Από την άλλη όλα δείχνουν ότι ο Μπρούνο θα συνεχίσει την καριέρα του, είτε στον Ατρόμητο είτε στη Λάρισα. Οι Περιστεριώτες τον θέλουν δανεικό για 1,5 χρόνο, ωστόσο, το καλοκαίρι του 2022, όταν και θα εκπνέει ο δανεισμός, θα λήγει και το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, άρα αυτή η πρόταση δύσκολα θα προχωρήσει εάν δεν αφορά εξάμηνη συμφωνία. Προς αποχώρηση είναι και ο Ιωάννης Κωστή, τον οποίο έχουν ζητήσει η Νέα Σαλαμίνα και ο Λεβαδειακός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments