Video

Ρένια Λουϊζίδου: «Δεν έχω social media γιατί δεν μου αρέσουν τα hate σχόλια»

Ρένια Λουϊζίδου: «Δεν έχω social media γιατί δεν μου αρέσουν τα hate σχόλια»
Ρένια Λουϊζίδου: Η ηθοποιός έχει επιστρέψει στο «Καφέ της Χαράς» και όταν της έγινε η πρόταση η ίδια αγχώθηκε . «Φρίκαρα όταν μου το είπαν. Αισθάνθηκα μεγάλη και δικαίως, μετά από 16 χρόνια».

Καλεσμένη και ατρόμητη απέναντι στο καυστικό χιούμορ του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νίκου Ράπτη ήταν η Ρένια Λουϊζίδου, η οποία δεν αρνήθηκε να παίξει κουίζ και να χάσει, αλλά και να αναβιώσει μαζί με τους παρουσιαστές μια σκηνή από τους «Απαράδεκτους».

«Ο Χάρης θέλει να αποδείξει ότι τα ετερώνυμα έλκονται», είπε η Ρένια Λουϊζίδου για τους λόγους που μόνιμα ο Χάρης Ρώμας προσπαθεί να ταιριάξει τον ρόλο του με μια γυναίκα που δεν ταιριάζει καθόλου. Η ηθοποιός έχει επιστρέψει στο «Καφέ της Χαράς» και όταν της έγινε η πρόταση η ίδια αγχώθηκε . «Φρίκαρα όταν μου το είπαν. Αισθάνθηκα μεγάλη και δικαίως, μετά από 16 χρόνια».

«Τελείως τυχαία έγιναν οι Απαράδεκτοι. Παίζαμε όλοι μαζί στο θέατρο και η Δήμητρα Παπαδοπούλου από τον χαβαλέ που γινόταν είπε να γράψει ένα σήριαλ. Θεωρούσαν ότι δεν ήμασταν πρωταγωνιστές, δεν ήμασταν γνωστοί, πολλοί νέοι. Έκανε μια βόλτα για να βρει τον δρόμο του. Δεν είχαν στο κανάλι επεισόδια να παίξουν κι εμείς τρώγαμε σουβλάκια. Ακόμα και σήμερα με φωνάζουν “αστροπελέκι”. Η σειρά έχει 30 χρόνια και έχει αναβιώσει μέσα από το YouTube».

Η Ρένια Λουϊζίδου μαζί με τον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Νικόλα Ράπτη έπαιξαν τη σκηνή από το επεισόδιο με τη Eurovision και το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό.

Η Ρένια Λουϊζίδου δεν έχει social media, γιατί δεν της αρέσουν τα hate σχόλια για την ίδια. Οι παρουσιαστές όμως μάζεψαν τα σχόλια για εκείνη και της τα μετέφεραν. Μόνο hate φυσικά δεν ήταν, με την ηθοποιό ωστόσο να αγχώνεται μέχρι να τα ακούσει. Στο «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» πήγε για τον Αντώνη Καφετζόπουλο. Στο «Σόι σου» για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Στο «Καφέ της Χαράς» γιατί; «Είχα κάνει τεράστια χαρά επειδή θα ήταν ο Καφετζόπουλος. Στο Καφέ με πήγε η Τζόυς. Έχω την εντύπωση ότι ήμουν ιδέα της. Δεν πήγα για τον Αντώνη ή τη Μίρκα. Δεν ήξερα τον Χάρη Ρώμα προσωπικά, γνωριστήκαμε στο “Καφέ της Χαράς”. Η Τζόυς μας έφερε σε επαφή».\

Διλήμματα

Ανάμεσα στον Ηλία Μελέτη και τη Βάσω Λασκαράκη κράτησε το «παιδί» της. Ο Φραγκιόγλου κέρδισε τον Καπετάνιο, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου τον Ορκόπουλο και ανάμεσα σε Παπαδόπουλο και Χαλακατεβάκη η Ρένια προτίμησε τον δεύτερο, με τον Νίκο Ράπτη να μην μπορεί σε καμία περίπτωση να πει το όνομά του. Ο Αλεξίου νίκησε τον Σαββιδάκη και η Δήμητρα Παπαδοπούλου τον Γιάννη Μπέζο. Ο Καφετζόπουλος κέρδισε τον Γιαννόπουλο και ο Ρώμας τη Μουτίδου. «Μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο και είμαι Άρης. Δεν πάω στο γήπεδο, πήγαινα μικρή. Έμενα δύο τετράγωνα από το Χαριλάου. Πηγαίναμε φιλειρηνικά στο γήπεδο», αποκάλυψε η Ρένια και πήρε δώρο μια φανέλα του Άρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments