Lifestyle

Μελίνα Ασλανίδου: Δεν της λείπει το τραγούδι – «Φούντωσαν» οι φήμες για νέο έρωτα στην Κρήτη

Μελίνα Ασλανίδου: Δεν της λείπει το τραγούδι – «Φούντωσαν» οι φήμες για νέο έρωτα στην Κρήτη
Μελίνα Ασλανίδου: Η γνωστή τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» και μίλησε στον Μιχάλη Κουινέλη

Συνέντευξη έδωσε η Μελίνα Ασλανίδου όπου αποκάλυψε ότι δεν της λείπει το τραγούδι και ότι περνάει την περίοδο του κορωνοϊού στην Κρήτη. Μάλιστα, ανέφερε ότι η πανδημία τη βρήκε την κατάλληλη στιγμή αφού είχε κουραστεί από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» και μίλησε στον στο παλιό της συνεργάτη, Μιχάλη Κουινέλη. «Περνάω καλά. Από το ένα ως το δέκα περνάω 12. Το πρωί σηκώνομαι 9 η ώρα συνήθως. Είμαι τόσο χαρούμενη», είπε χαρακτηριστικά η Μελίνα Ασλανίδου.

«Ο κορωνοϊός ήρθε σε μία φάση που είχα κουραστεί να τραγουδάω στα μαγαζιά. Ήμουνα σε μία φάση που ήθελα να μαζευτώ. Ήρθε τη σωστή στιγμή. Ενώ ήθελα να μην τραγουδάω μέχρι το πρωί δεν γινόταν. Ήταν σαν ένα δώρο. Κάθε δυσκολία στη ζωή μας κρύβει μια ευλογία», περιέγραψε η ερμηνεύτρια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «προσπαθώ να το δω σαν παρατηρητής και να πω ότι σαν ερμηνεύτρια δεν μου λείπει να τραγουδάω. Νομίζω ότι έχω βάλει πολλή ένταση και ενέργεια και έχω βάλει όλη μου την ψυχή και έχω δώσει όλο μου το είναι στον κόσμο, σκέφτομαι τον εαυτό μου που δεν κρατούσα τίποτα για μένα γιατί ήθελα μέσα από τη θεραπεία τη δική μου να θεραπεύεται κι ο κόσμος».

Η συνέντευξη αυτή σχολιάστηκε και από την εκπομπή «Happy Day». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε «για να έχει μείνει η Ασλανίδου στα Χανιά, δεν της αρέσει μόνο ο κρητικός ήλιος. Χώρισε και είναι ξανά με Κρητικό. Βρήκε άλλον Κρητικό… Να ‘ναι καλά και να ‘ναι ευτυχισμένη».

Να θυμίσουμε ότι η Μελίνα Ασλανίδου χώρισε πριν λίγους μήνες από τον Κρητικό κομμωτή, Βασίλη Μουντάκη, αλλά αυτό δεν φαίνεται να την έχει πτοήσει. Δείτε βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο YouTube με την τραγουδίστρια και τον Κρητικό καλλιτέχνη, Νικομανώλη Νύκταρη να τραγουδούν μαζί στη γνωστή ταβέρνα του Βασίλη Σκουλά στα Ανώγεια στο Ρέθυμνο.

Όπως βλέπετε, η γνωστή τραγουδίστρια επιβεβαιώνει ότι περνάει πολύ καλά με την παρέα της στο νησί, όπως είπε στη συνέντευξή της στην ΕΡΤ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments