Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Θα φύγει μόνο με ρεκόρ πώλησης

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Θα φύγει μόνο με ρεκόρ πώλησης
Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες θα πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή μόνο για κάποια πρόταση που θα τον κάνει την μεγαλύτερη πώληση του συλλόγου.

Τα τελευταία χρόνια ο Μαντί Καμαρά αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη του Ολυμπιακού. Στα χρόνια που αγωνίζεται με την “ερυθρόλευκη” φανέλα έχει πρωταγωνιστήσει σε Ευρωπαϊκές πορείες, στην κατάκτηση του περασμένου πρωταθλήματος και την διαφενόμενη κατάκτηση του φετινού. Κατά καιρούς το όνομα του έχει παίξει για πολλές ομάδες του εξωτερικού. Ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει κλείσει την πόρτα γιατί έχει μεγάλα σχέδια για τον Αφρικανό χαφ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει μάθει να αγοράζει φτηνά και να πουλάει ακριβά. Αυτό είναι κάτι που κάνουν πολλές ομάδες του εξωτερικού και του δίνει τη δυνατότητα να γεμίζει το ταμείο του με πολλά εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα χρήματα πηγαίνουν σε άλλες επενδύσεις, αλλά και σε παίκτες με μεγάλη ποιότητα όπως οι Βαλμπουενά, Εμβιλά, Ραφίνια και Σεμέδο. Όπως είναι λογικό στο πίσω μέρος του μυαλού των Πειραιωτών υπάρχει το ενδεχόμενο πώλησης του Καμαρά. Το αντίθετο θα ήταν παράλογο.

Ζαλίζει το ποσό που θα ζητήσει ο Ολυμπιακός για τον Καμαρά

Το καλοκαίρι που μας έρχεται είναι κρίσιμο για την καριέρα του Μαντί Καμαρά. Πλέον έχει αποδείξει στο υψηλότερο επίπεδο ότι έχει την απαιτούμενη ποιότητα, ενώ παρά την μεγάλη του εμπειρία είναι σε εξαιρετική ηλικία. Φυσικά έχει από τη δύση του τρομερά σωματικά προσόντα που του δίνουν την δυνατότητα να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ποια είναι όμως η θέση του Ολυμπιακού σε όλα αυτά ;

Οι Πειραιώτες δεν έχουν κλείσει ποτέ τον δρόμο σε κανέναν ποδοσφαιριστή και δεν έχουν σκοπό να τον κάνουν με τον Καμαρά. Έχουν φροντίσει να έχουν δεμένο τον παίκτη με συμβόλαιο και έτσι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν ο Αφρικανός να γίνει η μεγαλύτερη πώληση ποδοσφαιριστή στην ιστορία τους. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να δεχτούν προσφορά που φτάνει τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά αυτό είναι το ποσό εκκίνησης και αν υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες τότε τα χρήματα θα είναι αρκετά παραπάνω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments