Αθλητισμός

Μαχαίρας ΑΕΚ: Όσο παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, τόσο ανεβαίνει η αξία του

Μαχαίρας ΑΕΚ: Όσο παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, τόσο ανεβαίνει η αξία του
Μαχαίρας ΑΕΚ: Ο 21χρονος επιθετικός έχει αρχίσει να σημειώνεται στα «μπλοκάκια» των Ευρωπαίων σκάουτερ.

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας είναι ένα από τα νέα αστέρια της ΑΕΚ. Έχει καταφέρει να κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν χάρη στα προσόντα του και το ποδοσφαιρικό του θράσος. Ο επιθετικός της Ένωσης, που κατάγεται από τη Λέρο, έχει αρχίσει να σημειώνεται στα «μπλοκάκια» των Ευρωπαίων σκάουτερ.

Στην περίπτωση του 21χρονου επιθετικού της Ένωσης αναφέρεται η «Ώρα για Σπορ». Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Τα εξαιρετικά (πρώτα) δείγματα γραφής σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις του με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων «φτιάχνουν» το όνομα του Θεοδόση Μαχαίρα (και) στις διεθνείς αγορές. Στα τμήματα σκάουτινγκ ευρωπαϊκών ομάδων έχουν υπόψιν τους τον Μαχαίρα και παρακολουθούν με ενδιαφέρον τη διαδρομή του και με τη φανέλα της ΑΕΚ και με την Εθνική Ελπίδων. Και το σίγουρο είναι πως όσο ο Μαχαίρας παίρνει παιχνίδια στα πόδια με τον δικέφαλο αετό και το εθνόσημο στο στήθος, τόσο θα αυξάνεται η χρηματιστηριακή αξία του».

Να σημειώσουμε ότι ο Μαχαίρας με βάση το Transfermarkt κοστίζει αυτή την στιγμή 200 χιλιάδες ευρώ, ένα ποσό που ακούγεται μικρό, αλλά συνεχώς ανεβαίνει.

Μερικά λόγια για τον Θεοδόση Μαχαίρα:

ΘΕΣΗ: Επιθετικός ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: Ελληνική ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 09/5/2000 ΥΨΟΣ: 1,79 ΒΑΡΟΣ: 74 ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ: 2020 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ: AEK K19 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α’ ΕΘΝΙΚΗ: 10 ΓΚΟΛ (Α’ ΕΘΝΙΚΗ): 1 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: 0 ΓΚΟΛ (Διεθνείς Συμμετοχές): 0

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας γεννήθηκε στις 9 Μαΐου του 2000 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, με την φανέλα του οποίου πραγματοποίησε 23 συμμετοχές, σκοράροντας εννέα φορές και το καλοκαίρι του 2018 εντάχθηκε στην Ακαδημία της ΑΕΚ.

Τον Φεβρουάριο του 2020 υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2023 και λίγες μέρες αργότερα (1/3/2020) πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο. Παράλληλα, έχει καταγράψει διεθνείς συμμετοχές με τις Εθνικές ομάδες Κ18 και Κ20. Toν Φεβρουάριο του 2021 υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ έχασε σήμερα 2-1 από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, αλλά χάρη στο πρώτο ματς όπου είχε κερδίσει με 2-0 πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments