Lifestyle

Survivor 4: Η εντελώς γυμνή εμφάνιση 2 παικτών του παιχνιδιού – Τι έκανε η παραγωγή

Survivor 4: Η εντελώς γυμνή εμφάνιση 2 παικτών του παιχνιδιού – Τι έκανε η παραγωγή
Survivor 4: Υπήρξε μια εικόνα που συζητήθηκε όσο ελάχιστες.

Η Κόκκινη ομάδα μας έχει συνηθίσει- όχι σε νίκες- αλλά σε τσακωμούς, εντάσεις και συγκεκριμένες κόντρες μεταξύ των ορισμένων παικτών, όπως του Περικλή Κονδυλάτου με τον Γιώργο Κοψιδά και της Ανθής Σαλαγκούδη με τον Τριαντάφυλλο. Τώρα απασχολεί ξανά με ένα πλάνο – φωτιά.

Υπήρξε μια εικόνα που συζητήθηκε όσο ελάχιστες. Πιο συγκεκριμένα, όπως δημοσίευσαν κάποιοι χρήστες στο Twitter, δύο παίκτες της Κόκκινης ομάδας αποφάσισαν να κάνουν μπάνιο ολόγυμvοι, με τις κάμερες να καταγράφουν τα πάντα.

Ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές του επίμαχου πλάνου; Ο λόγος για τον νεοφερμένο Ηλία Μπόγδανο και τον Τριαντάφυλλο, οι οποίοι έβγαλαν τα ρούχα τους και αφέθηκαν στη φύση, με τους χρήστες του διαδικτύου να μην σταματούν να σχολιάζουν την εικόνα. Φυσικά, τα συγκεκριμένα πλάvα καλύφθηκαν και μπήκε μωσαϊκό από την παραγωγή για να μην φανεί τίποτα.

Δείτε πώς το σχολίασαν οι χρήστες του Twitter:

Ποιος είναι ο Ηλίας Μπογδάνος;

Ο νέος παίκτης για την Κόκκινη ομάδα είναι 29 ετών και τραγουδιστής. Ο frontman της pop – rock μπάντας «INCO» είναι ένας εξαιρετικά αθλητικός τύπος. Έχει ασχοληθεί έξι χρόνια με την πυγμαχία, λατρεύει το ποδήλατο, είναι τέσσερα χρόνια τριαθλητής και έχει αγωνιστεί στο απαιτητικό Ironman Triathlon.

Μπήκε στο Survivor για να αποδείξει στον εαυτό του ότι δεν είναι εξαρτημένος από κανένα υλικό αγαθό και μπορεί να ζήσει και χωρίς το κινητό του! Πιο πολύ από όλα θα του λείψουν η κοπέλα του, οι γονείς του και οι φίλοι του. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του εγωιστή και δίκαιο και ετοιμάζεται να «πέσει» στα αγωνίσματα με μια μόνο σκέψη: «GO EVERYWHERE, DO EVERYTHING».

Το Survivor επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments