Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [04/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [04/02/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [04/02/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [04/02/21].

Κριός

Αν ένα εμπόδιο που παρεμπόδιζε την παθιασμένη σου χαρά μέχρι πρόσφατα χάνει δύναμη ή επιρροή, τότε αυτό πρέπει να είναι αιτία γιορτής. Θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να κάνεις αλλαγές ώστε να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου. Τώρα μπορείς να ξεπεράσεις τους ενοχλητικούς περιορισμούς και ιδιαίτερα ένα συγκεκριμένο. Ανέλαβε λοιπόν την πρωτοβουλία και κάνε αυτό το βήμα στα ερωτικά σου που μέχρι τώρα δεν μπορούσες να κάνεις.

Ταύρος 

Τα πρόσφατα γεγονότα μπορεί να έχουν ρίξει ένα νέο και εμπνευσμένο φως στον συναισθηματικό σου κόσμο ή τη σχέση σου. Ίσως χρειαστεί όμως να εξερευνήσεις τις βαθιές και κρυφές σου επιθυμίες πριν τις εκφράσεις στο ταίρι σου. Με τη Σελήνη που επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες, θα εξετάσεις πιο προσεκτικά τις μυστικές επιθυμίες, για τις οποίες θέλεις να γνωρίζει το ταίρι σου.

Δίδυμοι

Νιώθεις πως χρειάζονται αναθεώρηση κάποια συγκεκριμένα πρότυπα ή κάποιες ρουτίνες στην ερωτική σου ζωή; Να ξέρεις πως τα παθιασμένα όνειρα για το μέλλον μπορεί να χρειάζονται τη δική σου πρωτοβουλία για να μπορέσει να αλλάξει ό,τι έχει γίνει πολύ παραδοσιακό. Εκμεταλλεύσου αυτήν την ευκαιρία για να ανακαλύψεις από την αρχή ποια θέματα στα ερωτικά σου, χρειάζονται μια έγκαιρη ένεση αυθορμητισμού. Οι ιδέες σου, μπορούν να προσφέρουν, τώρα τη σπίθα που χρειάζεται ο δεσμός σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη που επηρεάζει την αγάπη και τη βαθιά έκφραση, σε παροτρύνει να είσαι αληθινή με τον εαυτό σου, σχετικά μ’ αυτό που θέλεις να ζήσεις περισσότερο στα ερωτικά σου. Το κλειδί για την παθιασμένη πρόοδο θα μπορούσε να βασιστεί στις δηλώσεις σου για όσα θέλεις να εξερευνήσεις ή να πειραματιστείς κι όχι στις επισημάνσεις σου για ό,τι λείπει. Αξιοποίησε την ικανότητα που έχεις να εμπνεύσεις, να παρακινήσεις ή να ενθουσιάσεις αυτόν που αγαπάς τώρα!

svg%3E

Λέων 

Μήπως φαίνεσαι πολυάσχολη στα μάτια των άλλων ή του εραστή σου; Πριν λοιπόν ο σύντροφός σου παρερμηνεύσει τις έντονες προσωπικές σου σκέψεις σαν έλλειψη ενδιαφέροντος, εξήγησέ του πως το μυαλό σου είναι απασχολημένο επειδή σκέφτεται κάτι εξαιρετικό και για τους δυο σας. Μην αφήσεις να απομακρυνθεί επικοινωνιακά ο εραστής σου, για αυτό εξήγησέ του όσα σκέφτεσαι.

Παρθένος

Κάτι που φαίνεται ενδιαφέρον μπορεί να ενέχει μεγαλύτερο κίνδυνο από ό, τι νομίζεις. Γι’ αυτό πριν κάνεις κάτι ορμητικό, έλεγξε την πραγματικότητα μιας κατάστασης για να εκτιμήσεις αν αξίζει τον κόπο μια φαντασίωσή σου. Υπάρχει κίνδυνος να επηρεαστείς από μια φευγαλέα ιδιοτροπία. Βέβαια αν είναι κάτι που σε ενθουσιάζει, προχώρησε. Αλλά να γνωρίζεις πως ίσως το κάνεις σε βάρος πιο ευχάριστων ευκαιριών που προσφέρονται αυτό το διάστημα.

Ζυγός 

Όποιες προκλήσεις εκδηλώνονται τώρα στη σχέση σου, μπορείς να τις εξαλείψεις αν διατηρήσεις ένα ήρεμο προφίλ και μια σεβαστή προσέγγιση. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, οι συζητήσεις με το ταίρι σου, μπορούν να οδηγήσουν σε ισορροπημένα και ωφέλιμα συμπεράσματα. Μ’ αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να ενισχύσεις τα θεμέλια του δεσμού σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, θα ενθαρρύνει την έμφαση στη σταθερότητα και την ασφάλεια. Η αγάπη όμως μπορεί να ανθίσει, αν καταλάβεις τι πραγματικά λαχτάρα να βιώσει η καρδιά σου. Επομένως, επανεξέτασε τους λόγους για τους οποίους δεν έχεις λάβει μέτρα για να πραγματοποιήσεις ένα εμπνευσμένο όραμα. Τόλμα κάποιες αυθόρμητες κινήσεις που θα φτιάξουν το κέφι σου. Αυτό μπορεί να είναι ο καταλύτης για μια συγκινητική ανάπτυξη στην ερωτική σου ζωή. svg%3E

Τοξότης 

Μια συζήτηση ή ανταλλαγή που σχετίζεται με τα ερωτικά σου θα μπει σε εχθρική περιοχή, εκπληκτικά γρήγορα αυτή τη στιγμή. Φρόντισε όμως να μην λειτουργήσεις αμυντικά. Θα ωφεληθείς περισσότερο αν εκτιμήσεις ειλικρινά και ρεαλιστικά την πηγή κάθε έντασης. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και φρόντισε να ελέγξεις τα συναισθήματά σου. Αν κάποια σύντομη απόσταση σε βοηθάει σ’ αυτό, τότε διατήρησέ τη.

Αιγόκερως

Έχεις συνειδητοποιήσει ότι αυξάνονται οι περιορισμοί και δεν μπορείς να κάνεις ό,τι ευχαριστεί την καρδιά σου. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να περιορίσεις τα έξοδά σου κάτι που περιορίζει τις επιλογές σου. Όμως η συναισθηματική σου ευτυχία δεν είναι κάτι που στο προσφέρουν τα χρήματα. Η ανάλαφρη διάθεση και η δημιουργική έκφραση των σκέψεων σου, είναι εξαιρετικές επιλογές.

Υδροχόος

Η περιέργειά σου, θα είναι μια από τις δελεαστικές σου ιδιότητες σήμερα. Όμως ο ενθουσιασμός σου μπορεί να κουράσει τον εραστή σου. Γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις τις αποστάσεις σου, φροντίζοντας να μην εκφράζεις με αμεσότητα και ειλικρίνεια τις απόψεις σου. Επίσης αν νιώθεις πως ένα συγκεκριμένο θέμα περιμένει μια σπίθα για να αναζωογονηθεί, τότε εμπιστέψου το ένστικτό σου και απόφυγέ το.

Ιχθύες

Θα νιώσεις πως οι υποχρεώσεις που έχεις εκτός της ερωτικής σου σφαίρας, καταναλώνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου σήμερα. Αν όμως ο αγαπημένος σου χρειάζεται περισσότερη προσοχή, ίσως χρειαστεί να κάνεις πιο ευέλικτο το πρόγραμμά σου. Ο εραστής σου κατανοεί την κατάστασή σου, αλλά μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Για αυτό φρόντισε να αλλάξεις την ατζέντα σου ή τη λίστα προτεραιοτήτων σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments