Αθλητισμός

Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: «Φουντώνουν» οι φήμες ότι θα υπογράψει ως ελεύθερος στην Μπεσίκτας

Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: «Φουντώνουν» οι φήμες ότι θα υπογράψει ως ελεύθερος στην Μπεσίκτας
Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: Το συμβόλαιο του Μαροκινού άσου του «Δικέφαλου» λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έχει φέτος 16 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League 1. Στην Ευρώπη έκανε 9 συμμετοχές, με 1 γκολ και 2 ασίστ, ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας έχει παίξει σε ένα παιχνίδι. Ο Μαροκινός άσος έχει μεγάλη ποιότητα και αυτό δεν μπορεί να παραγνωσριστεί από κανένα.

Άλλωστε, συνεχίζουν να οργιάζουν οι φήμες στην Τουρκία ότι ο άσος του «Δικέφαλου του Βορρά» θα φύγει το καλοκαίρι με προορισμό την Μπεσίκτας όπου θα υπογράψει ως ελεύθερος.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα από την Τουρκία σήμερα: «Ενώ η Μπεσίκτας ανακοίνωσε τον Τζενκ Τοσούν τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών έχει ήδη ξεκινήσει τη δουλειά για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελλάδα, στη λίστα της Μπεσίκτας βρίσκεται ο Ομάρ Ελ Καντουρί που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Για τον παίκτη φαίνεται ότι ενδιαφέρονται και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία. Το συμβόλαιο του Ελ Καντουρί με τον ΠΑΟΚ λήγει τον Ιούνιο του 2021. Αν πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις ο παίκτης θα έρθει δωρεάν, ως ελεύθερος».

Όπως βλέπετε στην Τουρκία γίνεται λόγος και για ομάδες απο τη Σαουδική Αραβία που σίγουρα μπορούν να προσφέρουν στον Μαροκινό διεθνή πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Ο χρόνος θα δείξει αν ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

Εν τω μεταξύ, δηλώσεις μετά τον ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ έκανε το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας, Σίντζι Καγκάβα. Αναλυτικά το μήνυμα που έστειλε ο Σίντζι Καγκάβα από το προσωπικό του blog:

«Πέρασε καιρός, γεια σε όλους. Είμαι ο Σίνζι Καγκάβα. Όπως γνωρίζετε, πήρα μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Έκανα ήδη το ντεμπούτο μου και πλέον παλεύω σαν μέλος της ομάδας. Είχα αρκετά προβλήματα μέχρι να πάρω αυτή την απόφαση, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος, που το έκανα.

Είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω και να ζήσω αυτή την πρόκληση περισσότερο από ό, τι μπορώ να φανταστώ. Θέλω να συνεχίσω να κοιτάζω μπροστά και να παλεύω για την πρόκληση που ξεκινά.

Έχω βιώσει πολλά πράγματα στη δεκαετή καριέρα μου στην Ευρώπη. Τους τελευταίους έξι μήνες, έκανα προπόνηση ατομικά χωρίς να ανήκω σε ομάδα.

Ήταν μια περίοδος σκέψης για διάφορα ζητήματα, και πλέον τα συναισθήματά μου για το ποδόσφαιρο έχουν γίνει εντονότερα. Θέλω να το αποδείξω αυτό και στον αγωνιστικό χώρο με το παιχνίδι μου. Συνεχίστε να μας υποστηρίζετε. Ας δουλέψουμε σκληρά μαζί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments