Αθλητισμός

Ολυμπιακός συμβόλαια: “Κύμα” ανανεώσεων στον Πειραιά

Ολυμπιακός συμβόλαια: “Κύμα” ανανεώσεων στον Πειραιά
Ολυμπιακός συμβόλαια: Θέμα χρόνου είναι οι ανακοινώσεις.

Ευχάριστα είναι τα νέα για 11 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η διοίκηση του συλλόγου έχει δείξει πολλές φορές πως ανταμείβει και επιβραβεύει όσους παίκτες προσφέρουν και προσπαθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι έγινε για ακόμα μια φορά, με τους ιθύνοντες να λένε “ευχαριστώ” στους παίκτες που δίνουν τα μέγιστα εντός αγωνιστικού χώρου ανανεώνοντας τους τα συμβόλαια.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και που έχουν βάλει την υπογραφή τους στο να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 14 πόντους διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ. Σύμφωνα λοιπόν με τον “Πρωταθλητή”, οι 11 που έχουν “δέσει” οι Πειραιώτες και που σύντομα θα ανακοινωθούν και επίσημα είναι οι εξής:

Κωνσταντίνος Τζολάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Ρούμπεν Σεμέδο, Ζοσέ Μπα, Παπ Αμπού Σισέ, Μεντί Καμαρά, Βασίλης Σουρλής, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Γιώργος Μασούρας, Μάριος Βρουσάι, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ωστόσο παρά τα όσα λένε οι φήμες, οι ανακοινώσεις είναι αυτές που θα επιβεβαιώσουν ή όχι τα παραπάνω ονόματα. Την ίδια ώρα, παραμένει το ερωτηματικό για τον Μαντί Καμαρά. Μπορεί να βρίσκεται στη σχετική λίστα με τις ανανεώσεις των συμβολαίων, το καλοκαίρι που μας έρχεται όμως θα είναι κρίσιμο για την καριέρα του.

Ο “ερυθρόλευκος” έχει αποδείξει στο υψηλότερο επίπεδο ότι έχει την απαιτούμενη ποιότητα, ενώ παρά την μεγάλη του εμπειρία είναι σε εξαιρετική ηλικία. Φυσικά έχει από τη δύση του τρομερά σωματικά προσόντα που του δίνουν την δυνατότητα να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τι θα γίνει λοιπόν;

Οι Πειραιώτες δεν έχουν κλείσει ποτέ τον δρόμο σε κανέναν ποδοσφαιριστή και δεν έχουν σκοπό να τον κάνουν με τον Καμαρά. Έχουν φροντίσει να έχουν δεμένο τον παίκτη με συμβόλαιο και έτσι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το αν θα μείνει στου Ρέντη ή θα πει “αντίο”. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν ο Αφρικανός να γίνει η μεγαλύτερη πώληση ποδοσφαιριστή στην ιστορία τους. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να δεχτούν προσφορά που φτάνει τα 25 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να λένε όχι σε μεγαλύτερο ποσό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments