Lifestyle

Survivor spoiler 5/2: Δύσκολα τα πράγματα για την Κόκκινη ομάδα – Ποιοι παίκτες προκαλούν προβλήματα

Survivor spoiler 5/2: Δύσκολα τα πράγματα για την Κόκκινη ομάδα – Ποιοι παίκτες προκαλούν προβλήματα
Survivor spoiler 5/2: Ήταν μια εβδομάδα γεμάτη εκπλήξεις αλλά φαίνεται πως τα πράγματα δυσκολεύουν το επόμενο διάστημα.

Αυτή η εβδομάδα κύλησε σχετικά καλά για την Κόκκινη ομάδα καθώς έκαναν δύο σερί νίκες, κερδίζοντας μάλιστα αγωνίσματα ασυλίας και έτσι, δεν είδαν κανέναν παίκτη τους να αποχωρεί.

Ποιοι νέοι παίκτες ενίσχυσαν τους Κόκκινους;

Ηλίας Μπόγδανος, 29 ετών, Τραγουδιστής

Ο frontman της pop – rock μπάντας «INCO» είναι ένας εξαιρετικά αθλητικός τύπος. Έχει ασχοληθεί έξι χρόνια με την πυγμαχία, λατρεύει το ποδήλατο, είναι τέσσερα χρόνια τριαθλητής και έχει αγωνιστεί στο απαιτητικό Ironman Triathlon. Μπήκε στο Survivor για να αποδείξει στον εαυτό του ότι δεν είναι εξαρτημένος από κανένα υλικό αγαθό και μπορεί να ζήσει και χωρίς το κινητό του! Πιο πολύ από όλα θα του λείψουν η κοπέλα του, η γονείς του και οι φίλοι του. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του εγωιστή και δίκαιο και ετοιμάζεται να «πέσει» στα αγωνίσματα με μία μόνο σκέψη: «GO EVERYWHERE, DO EVERYTHING».

Μαριάνθη Κάσδαγλη, 29 ετών, Υποπλοίαρχος Ε.Ν.

Ξεμπάρκαρε από το πλοίο που εργαζόταν ως Υποπλοίαρχος μόνο και μόνο για να συμμετάσχει στο Survivor. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά κατάγεται από την Κρήτη. Έχει κάνει πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και έχει διακριθεί πανελλαδικά και διεθνώς. Έχει πτυχίο και έχει εργαστεί ως ναυαγοσώστρια.

Είναι πιστοποιημένη δασκάλα εσωτερικής ποδηλασίας και στα αγαπημένα της σπορ συγκαταλέγονται τα cross fit, η σκοποβολή και οι πολεμικές τέχνες. Έφτιαξε τις βαλίτσες της για το Survivor για να δοκιμαστεί ακόμα μία φορά σε ένα απαιτητικό περιβάλλον. «Είμαι πολεμίστρια», δηλώνει και θα το αποδείξει στις πίστες των αγωνισμάτων.

Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, 31 ετών, Pilates Instructor

Γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά από Έλληνες γονείς. Σε ηλικία 10 ετών η οικογένειά της επέστρεψε στην Αθήνα για να φύγουν ένα χρόνο μετά για την Κόρινθο και λίγο αργότερα για την Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Αγροτική Οικονομία στη Θράκη και έκανε μεταπτυχιακό στο Γεωπονικό Αθηνών. Από μικρή ασχολήθηκε με την κολύμβηση.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε στίβο, ως αθλήτρια 400 μέτρων, συμμετέχοντας σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Παράλληλα ασχολήθηκε με το crossfit συμμετέχοντας και σε πανελλήνιους αγώνες. Μετά από έναν τραυματισμό στον μηρό έμεινε εκτός και έτσι γνώρισε το pilates. Το σύνθημά της είναι «BOOST IT!» και ετοιμάζεται για σκληρές μάχες στα αγωνίσματα.

Ποιοι παίκτες προκαλούν προβλήματα;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι επόμενοι αγώνες είναι δύσκολοι για την Κόκκινη ομάδα με μερικούς παίκτες να προκαλούν προβλήματα, αγωνιστικά, όπως η Ανθή Σαλαγκούδη. Επίσης, το ότι αποχώρησε η Βαλέρια Χοψονίδου που ήταν ένας σίγουρος πόντος για τους Κόκκινους, θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Από την άλλη, μια από τις καλύτερες παίκτριες του παιχνιδιού η Σοφία παραμένει εκτός, μετά τον τραυματισμό της στο πόδι, ενώ η Μαριαλένα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Όσο για τους Μπλε, πρόβλημα ίσως να είναι ο Πάνος Καλλίδης ο οποίος φέρνει νίκες αλλά πολύ πιο σπάνια από άλλους παίκτες.

Το Survivor επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Ακολουθεί το trailer του πιο πρόσφατου επεισοδίου του Survivor:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments