Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [08/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [08/02/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [08/02/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [08/02/21].

Κριός

Τα μεγαλύτερα εμπόδια για την πρόοδο της ερωτικής σου ζωής ή της σχέσης σου, είναι πράγματα για τα οποία έχεις μετανιώσει στο παρελθόν. Κοιτάζοντας πίσω αναπολώντας αυτά που θα μπορούσες να έχεις ή θα επιθυμούσες να είχες κάνει μπορεί να είναι χρήσιμο, αλλά μέχρι ένα σημείο. Αν νιώθεις πως υπάρχει και η παραμικρή ένδειξη αρνητικότητας, τότε αυτό είναι ένα σαφές σημάδι πως δεν έμαθες από τις εμπειρίες σου. Δείξε αντοχή και πάλεψε για την καλυτέρευση της ερωτικής σου ζωής. Γύρισε το τηλεσκόπιο προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ταύρος 

Η διαίσθησή σου στο παρελθόν για πράγματα που ρίσκαρες στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να σε εξυπηρετούσε καλά. Φρόντισε λοιπόν, να εμπιστευθείς και πάλι τη φωνή της καρδιάς σου, επειδή θα σε βοηθήσει να κάνεις προσεκτικά παθιασμένα βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Μπορεί αυτή η στάση σου να βοηθήσει τον αγαπημένο σου να καθησυχάσει πως η αυθόρμητες αντιδράσεις σου υποστηρίζονται από πάθος. Η σέξι στρατηγική σου, θα ωφελήσει πολύ.

Δίδυμοι

Ίσως χρειαστεί να επιβραδύνεις τους παθιασμένους ρυθμούς σου, αν συνειδητοποιήσεις πως είναι απαραίτητη η διεύρυνση των γραμμών επικοινωνίας ανάμεσα σε σένα και τον αγαπημένο σου. Θα αισθανθείς πως η ρουτίνα της καθημερινότητας είναι κάτι που έχει κουράσει! Κι ο εραστής σου θέλει διαβεβαιώσεις για την αφοσίωσή που θα δείξεις στην κοινή προσπάθεια διατήρησης της σταθερότητας και της ασφάλειας στο δεσμό σας. Ξέρεις πως μπορείς να το κάνεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη που επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις σε παροτρύνει να εστιάσεις στο σημείο, όπου απαιτείται συμβιβασμός στη σχέση σου. Μια πιο αισιόδοξη και ρεαλιστική προσέγγιση για τη δημιουργία ερωτικής σταθερότητας, είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις, αρκεί να δείξεις την επιμονή και την αφοσίωση που χρειάζεται. Έτσι θα μπορέσεις να δημιουργήσεις, ένα υπέροχο αποτέλεσμα. svg%3E

Λέων 

Οι αποσπάσεις και οι περισπασμοί σε άλλους τομείς της ζωής σου φαίνεται πως δεν υποχωρούν με τίποτα. Μην πιστέψεις όμως πως δεν έχεις την ευελιξία, για να ικανοποιήσεις τις ρομαντικές σου επιθυμίες. Φρόντισε να ηρεμήσεις από τη συνεχή αντιμετώπιση των θεμάτων που βρίσκονται εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας. Βάλε το ρομαντισμό και την οικειότητα στη λίστα προτεραιότητας τώρα και δες πόσο γλυκιά θα γίνει αμέσως η ζωή σου.

Παρθένος

Η Σελήνη επηρεάζει την αγάπη και τη βαθιά έκφραση και σε ενθαρρύνει να κάνεις μια σοβαρή ενδοσκόπηση για να αντιμετωπίσεις τους ανασταλτικούς παράγοντες που επηρεάζουν τη σχέση σου. Όμως η βαθιά κοινή χρήση θα μπορέσει να υποστηριχτεί με ευαισθησία και μεγάλη φροντίδα. Δες τι μπορείς να κάνεις, για να νικήσεις έναν μακροχρόνιο φόβο σου, κοιτάζοντας την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, μέσα από ένα ρεαλιστικό φακό.

Ζυγός 

Αν τα ερωτικά σου θέματα ή η σχέση σου φαίνεται ασταθής, τότε αυτή η αβέβαιη ενέργεια θα αλλάξει σύντομα. Ό, τι αλλάζει στη συναισθηματική σου ζωή, μπορεί να σε βοηθήσει να θεραπευτείς. Για να συμβεί μια αλλαγή ή μια βελτίωση μπορεί να χρειαστεί να αποδεχτείς τις ερωτικές πληγές του παρελθόντος. Επιτρέποντας να αυξηθεί η πίστη στον εαυτό σου, θα μπορέσεις να κλείσεις οριστικά την πόρτα πίσω σου.

Σκορπιός

Η διαίσθησή σου μπορεί να σε βοηθήσει να δεις ό,τι κρύβεται πίσω από μια εκκολαπτόμενη ή την υπάρχουσα σχέση σου. Θα μπορέσεις να νιώσεις επίσης ένα ισχυρό δεσμό εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, που θα σου αποκαλύψει πως είναι κάτι περισσότερο από ένας εραστής. Εκτός από καλύτερός σου φίλος, θα μπορούσε να είναι μέντορας! Ικανός να προσφέρει σοφία χάρη στις εμπειρίες του και να καθοδηγήσει τα βήματά σου. svg%3E

Τοξότης 

Αν είσαι ελεύθερη και ο συναισθηματικός σου κόσμος φαίνεται άδειος, μην υποτιμάς τη σοφία που αποκτάς στο ταξίδι σου. Αν είσαι σε σχέση, χρησιμοποίησε τις προηγούμενες ερωτικές σου εμπειρίες για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που έχουν παρουσιαστεί τώρα, χάρη στη γνώση και τη σοφία σου. Τα ερωτικά μαθήματα αξίζουν πολύ και προσφέρουν πολλά, για την ερωτική σου εξέλιξη.

Αιγόκερως

Αν πρόσφατα είχες απομονωθεί για να συνέλθεις ψυχολογικά, τώρα θα είσαι σε θέση να κάνεις παθιασμένα βήματα προόδου. Ο χρόνος που αφιέρωσες στον εαυτό σου, σε βοήθησε να αντιμετωπίσεις κάποιες άγνωστες καταστάσεις και συναισθήματα. Τώρα είσαι πιο θετική κι έχεις δημιουργικές λύσεις για την αγάπη και την οικειότητα. Αυτά τα συστατικά βοηθούν στην εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής.

Υδροχόος

Ανεξάρτητα από τα καθήκοντα ή τις ευθύνες που απαιτούνται σε άλλες περιοχές του κόσμου σου, οι σέξι σκέψεις και οι ερωτικές σου προθέσεις θα είναι ευπρόσδεκτοι περισπασμοί. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, υπενθυμίζει ότι οφείλεις στον εαυτό σου να αγκαλιάσει τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρονται τώρα. Η καρδιά σου θέλει να τραγουδήσει. Άφησέ την να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που περίμενε και να το κάνει.

Ιχθύες

Αν κάτι που είπε πρόσφατα ο αγαπημένος σου άγγιξε ένα ευαίσθητο νεύρο μέσα σου ή σε μπέρδεψε, τότε είναι η ιδανική στιγμή για να επαναφέρεις τη συζήτηση ή να μιλήσεις ανοιχτά για ορισμένα σημεία. Αυτό προσφέρει ένα βαθύ επίπεδο εντιμότητας, για να ανοίξει το δρόμο στον αγαπημένο σου να κάνει το ίδιο. Πρέπει μόνο να εκφραστείς, με ευγένεια και υπομονή. Αν αυτό που συζητήσετε χρειαστεί και τρίτη πράξη στο μέλλον, τότε κανονίστε το.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments