Lifestyle

Survivor 4: Υποψήφια για αποχώρηση η Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor 4: Υποψήφια για αποχώρηση η Ελευθερία Ελευθερίου
Survivor 4: Οι Μπλε έχασαν το αγώνισμα ασυλίας και κλήθηκαν στην κάλπη.

Ακόμη μία ασυλία κέρδισαν οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να συνεχίζουν τους τσακωμούς και να δείχνουν την Ελευθερία Ελευθερίου υποψήφια για αποχώρηση. Χορταστικό ήταν το επεισόδιο της Δευτέρας (8/2) του Survivor. Στο αγώνισμα ασυλίας η Μαχητές ήταν οι κυρίαρχοι. Έφτασαν πρώτοι στους 10 πόντους και πήγαν θεατές στο συμβούλιο του νησιού.

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου από τους Μαχητές κατέρρευσε ξανά από την πείνα και δεν θα αγωνιστεί για κάποιες ημέρες. Επίσης, από τα αγωνίσματα απέχει και η Σοφία λόγω τραυματισμού, ενώ χθες ζαλίστηκε και η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είχε και αυτή πρόβλημα υγείας. Λίγο πριν το αγώνισμα η τραγουδίστρια ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας ότι πονάει το στομάχι της. Εξετάστηκε από τους γιατρούς και επέστρεψε για να πάρει μέρος στο παιχνίδι, αλλά τελικά διαπίστωσε ότι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στο αγώνισμα και τελικά βγήκε οριστικά εκτός. Η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά τελικά κέρδισε με σκορ 10-6 την ομάδα του Τζέιμς Καφετζή. Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας διακρίθηκε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος θα προτείνει σήμερα (9/2) άλλον έναν παίκτη προς αποχώρηση.

Υποψήφια για αποχώρηση η Ελευθερία Ελευθερίου:

Η Κύπρια ψηφίστηκε από 7 συμπαίκτες της, κάτι που ήταν αναμενόμενο μετά τον καβγά της με όλη την μπλε ομάδα, την απομόνωσή της στην παραλία και τα σχόλια της Άννας Μαρίας, του Αλέξη και του Μπάρτζη εναντίον της. Οι περισσότεροι δικαιολόγησαν την ψήφο τους λέγοντας ότι δεν είναι καλή στα αγωνίσματα, ενώ η Youtuber είπε ότι δεν μπορεί να την συγχωρήσει και να την εμπιστευτεί μετά από την αποκάλυψη όλων όσων είχε πει η Ελευθερία στον Αλέξη εναντίον της.

Στα μαχαίρια Τριαντάφυλλος και Άννα Μαρία Βέλλη:

Ένταση υπήρξε στο συμβούλιο ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο τραγουδιστής κατηγόρησε την Άννα Μαρία ότι τον αποκάλεσε μ@λ@κα: «Με έβρισε μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Ενώ νωρίτερα μου είχε πει θα τα πούμε έξω. Δεν σου κρατάω κακία Άννα Μαρία, μπορεί να το έκανες πάνω στα νεύρα σου. Εμείς οι κόκκινοι δεν έχουμε πει άσχημα λόγια στην αντίπαλη ομάδα. Ακόμα και τώρα που το ξαναλές είναι σαν να μου λες ότι είμαι κατώτερου επιπέδου», είπε ο τραγουδιστής.

Η Μαχήτρια που έχει πολλές φορές κατηγορηθεί για το άσχημο λεξιλόγιό της απάντησε: «Το είπα γενικότερα. Το θέμα δεν υφίσταται. Όλοι ξέρουν ότι δεν είμαι το πιο εκλεπτυσμένο πρόσωπο. Μιλάς για κάτι που ειπώθηκε για πλάκα και χαβαλέ. Ήταν πάνω στα νεύρα μου, αλλά όχι στο πρόσωπο σου Τριαντάφυλλε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments