Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Ανατροπή – Απόφαση έκπληξη της ΕΡΤ

Πέτρος Φιλιππίδης: Ανατροπή – Απόφαση έκπληξη της ΕΡΤ
Πέτρος Φιλιππίδης: . Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός ενημερώθηκε πως τον «κόβουν» από τη σειρά από την εταιρεία παραγωγής.

Το τέλος της συμμετοχής του Πέτρου Φιλιππίδη στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες το Κρατικό Κανάλι, τονίζοντας σε επίσημη ανακοίνωση του ότι: «λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».

Το πρωί της Τετάρτης (10/2), ο σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», Άγγελος Χασάπογλου, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνέχεια του «Παρασκευά» και την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από την κωμική σειρά. «Ο ρόλος του Παρασκευά δεν θα υπάρχει πια, το επιβεβαιώνει και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. Σε έναν μεγάλο βαθμό επιβεβαιώνεται ότι τη θέση του Παρασκευά θα πάρει ένας άλλος ρόλος, μάλλον αυτός του αδερφού του. Μάλλον θα υπάρχει αφήγηση για να γίνει η μετάβαση. Τα ονόματα τα ακούμε και εμείς, απλά δεν είναι τίποτα σίγουρο και επιβεβαιωμένο. Για να είμαι ειλικρινής και εγώ από τα Μέσα τα ακούω… πιθανόν κάποιο από αυτά να ισχύει. Στην παρούσα φάση η λογική είναι να απομακρυνθεί και ο ηθοποιός και ο ρόλος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δεν θα συμμετέχει στην κωμική σειρά γιατί έχει ήδη συμφωνήσει στη σειρά του Ρέππα – Παπαθανασίου «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ενημερώθηκε λίγο πριν γίνει η ανακοίνωση της ΕΡΤ, ενώ το κανάλι αφαίρεσε ακόμα και τα βίντεο με τις ευχές του ηθοποιού για τη νέα χρονιά, που υπήρχαν και στο YouTube. Τέλος, δεν θα συνεχίσει ούτε η θεατρική συνεργασία με το Θέατρο Μουσούρη, στο οποίο ο ηθοποιός βρισκόταν για περίπου 20 χρόνια. Στο ίδιο πλαίσιο και η Digea, πάροχος ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα, κατέβασε από την πλατφόρμα της τη διαφήμισή της, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments