Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [10/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [10/02/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [10/02/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [10/02/21].

Κριός

Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μια πειραματική προσέγγιση στα ερωτικά σου αυτό το διάστημα. Αν είσαι ελεύθερη, αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι θέλεις από μια ερωτική σχέση. Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα εξερευνήσεις διάφορους τρόπους για να προσφέρεις στον εαυτό σου μεγαλύτερη αγάπη και φροντίδα. Κι αυτό γιατί τελευταία η εστίαση στις ανάγκες του εραστή σου σε έκανε να παραμελήσεις τον εαυτό σου.

Ταύρος 

Γνώρισε την ενεργητική επιρροή που προσφέρεις στην ερωτική σου ζωή, επειδή θα μπορούσες να τη διοχετεύσεις με πολλούς και υπέροχους τρόπους. Όμως μια ήρεμη προσέγγιση, θα διατηρήσει την ισορροπία στο δεσμό σου και θα κρατήσει σε απόσταση οποιαδήποτε αναστάτωση. Για να ενισχυθεί η σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή θα πρέπει η προσπάθεια να ξεκινήσει από σένα. Γι’ αυτό εφάρμοσε επιλεκτικά κι ευαίσθητα την αισθησιακή σου ενέργεια! 

Δίδυμοι

Αν τώρα νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά, τότε θα ανησυχείς λιγότερο για το αν εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου. Γι’ αυτό άφησε να αναδυθεί το πάθος και η ανάλαφρη διάθεσή σου. Η ατμόσφαιρα που εκπέμπεις, θα διαβεβαιώσει το άτομο που σε ενδιαφέρει, για το πόσο ανοιχτόμυαλη και δεκτική είσαι σε μια νέα ρομαντική περιπέτεια ή στη δημιουργία σχέσης. Μην νομίζεις πως ο αγαπημένος σου θα είναι αρνητικός στις προτάσεις σου…αντιθέτως θα ενθουσιαστεί.

Καρκίνος

Αν οποιαδήποτε πίεση εκτός της ερωτικής σου ζωής σε αγχώνει, κάνε τη σχέση σου το καταφύγιο στο οποίο θα νιώθεις ασφάλεια, άνεση και ηρεμία. Με τις γλυκές αλληλεπιδράσεις ανάμεσά σας θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου, τα θέματα που σε απασχολούν. Το να ανοιχτείς στο ταίρι σου θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς πιο χρήσιμες προοπτικές… για τα διλήμματά σου.

Λέων 

Τώρα ίσως θέσεις σαν προτεραιότητα, τη θεραπεία της καρδιάς σου από συναισθηματικές πληγές του παρελθόντος. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει απαραίτητα να βυθιστείς στα ευαίσθητα, οδυνηρά ή έντονα θέματα. Απλά κάνε μια ενδοσκόπηση και αποδέξου από πού θα ξεκινήσει η σταδιακή σου θεραπεία. Η υποκίνηση μερικών συζητήσεων με το ταίρι σου, θα χρειαστεί μια προετοιμασία εκ των προτέρων. Όμως η απελευθέρωσή τους, θα σε ανακουφίσει. 

Παρθένος

Πιστεύεις πως γνωρίζεις τι είναι καλύτερο για τον αγαπημένο σου; Αν ναι, τότε υπάρχουν σωστοί και λανθασμένοι τρόποι για να κερδίσεις πόντους. Κάτι που πιστεύει το ταίρι σου… για σένα ίσως είναι εξαιρετικά ανακριβές. Για να εξαλειφθεί το άγχος από το δεσμό σου θα χρειαστεί να δώσεις στο ταίρι σου την ευκαιρία να μοιραστεί τις πεποιθήσεις ή τις απόψεις του. Αυτό θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα.

Ζυγός 

Αν αισθάνεσαι πολύ ευαίσθητη, μπορεί να οφείλεται σε κάποιες αποκαλύψεις. Μπορεί επίσης να υπάρχουν ισχυρά συναισθήματα που συνδέονται με μια απόφαση που εξερευνάς για το δεσμό σου. Φρόντισε να ενημερώσεις τον αγαπημένο σου για τα πράγματα που χρειάζονται αλλαγή. Ο έρωτας μπορεί να κινείται προς μια μυστηριώδη ή άγνωστη κατεύθυνση, αλλά πρέπει να είστε και οι δύο σίγουροι πως είναι η σωστή.

Σκορπιός

Οι εγκάρδιες χειρονομίες μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία ή την ενίσχυση του δεσμού σου τώρα. Δεν χρειάζονται υπερβολικές κινήσεις, επειδή γνωρίζεις πως μπορείς να δημιουργήσεις μεγαλύτερη οικειότητα ανάμεσά σας με πολλούς ευχάριστους και απίστευτους τρόπους. Δείξε στο σύντροφό σου πόσο ξεχωριστός είναι για σένα και φτιάξτε γλυκές αναμνήσεις για το μέλλον.

Τοξότης 

Για να εξελιχθεί η σχέση σου θα χρειαστεί να γίνεις πιο ανοιχτόμυαλη και να προσέχεις περισσότερο αυτά που λέει ο εραστής σου. Το ταίρι σου θα συνδεθεί αναμφίβολα με τη συμπόνια και τη σοφία που θα προσφέρεις. Μ’ αυτή τη στάση θα μπορέσεις να θεραπεύσεις και να ισορροπήσεις το δεσμό σου. Η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια, θα μεταφέρει τη συζήτησή σας, σε ενδιαφέρουσες περιοχές.

Αιγόκερως

Προσπάθησε να κατανοήσεις και να υποστηρίξεις τώρα το ταίρι σου, γιατί το έχει μεγάλη ανάγκη. Πριν όμως εστιάσεις στις δικές σου ανάγκες, άκουσε αυτά που θα σου πει και δείξε συμπόνοια για να τον βοηθήσεις να ανοιχτεί και να μιλήσει για όσα αισθάνεται. Αν ακολουθήσεις από τη αρχή μια άκαμπτη στάση, αυτή θα δημιουργήσει περιττά εμπόδια. Η κοσμική σου αποστολή τώρα…είναι να ακούσεις!

Υδροχόος

Οι ευχάριστες αλλά πολυτελείς ρομαντικές εμπειρίες μπορεί να είναι συναρπαστικές και πιθανότατα να φέρουν βραχυπρόθεσμη διασκέδαση και ενθουσιασμό. Όμως θα πληρώσεις κυριολεκτικά το τίμημα αργότερα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θέλει να βρεις τρόπους για ν’ απολαύσεις αυτή την ερωτική περίοδο, χωρίς να αδειάσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Ιχθύες

Η επιρροή της Σελήνης θα δημιουργήσει μια πιο συναισθηματική ατμόσφαιρα τώρα. Όμως ίσως εντείνει τα συναισθήματα. Γι’ αυτό απέφυγε την υπερβολική προσπάθεια για να προστατεύσεις την καρδιά σου. Κοιτάζοντας μέσα σου για να βρεις τι μπορείς να κάνεις για να ενισχύσεις τη σχέση σου θα ενισχύσει τη φαντασία και την αυτοπεποίθησή σου υπέροχα. Έτσι θα μπορέσει να ανθίσει ο έρωτας ανάμεσά σας και να αναζωογονηθεί ο δεσμός σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments