Ελλάδα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το μήνυμα στον πρωθυπουργό και στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τις καταγγελίες

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το μήνυμα στον πρωθυπουργό και στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τις καταγγελίες
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ο γνωστός ζητά τη δραστική παρέμβασή τους, ύστερα από τη «χιονοστιβάδα» των αποκαλύψεων.

Με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση, παρενόχληση και κακοποιητική συμπεριφορά να διαδέχονται η μία την άλλη στον χώρο του ελληνικού θεάματος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης επέλεξε να απευθυνθεί και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ζητώντας την δραστική παρέμβασή τους.

Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε στο instagram, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Ερώτηση κρίσεως: Γιατί επικοινωνήσατε, όπως ο ίδιος είπατε στη σελίδα σας στο Facebook με τη Σοφία Μπεκατώρου, όταν βγήκε στην επιφάνεια το τραγικό συμβάν της, ενώ για τις τόσες τραγικές επίσης ιστορίες και καταγγελίες που ακούγονται από γυναίκες και άνδρες στον καλλιτεχνικό χώρο δεν έχετε κάνει μια σχετική δήλωση; Με σεβασμό πάντα στο πρόσωπό σας και στο αξίωμά σας».

Και απευθυνόμενος στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, συνέχισε: «Εύχομαι να φανεί αντάξια και σε αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου».

\

Η ανάρτηση και της Ζέτας Δούκα

“Οι αποκαλύψεις της σπουδαίας Σοφίας Μπεκατώρου, που έφεραν στο φως εγκλήματα που ταλανίζουν επί χρόνια τον αθλητικό χώρο, άνοιξαν τον Ασκό του Αιόλου, αποκαλύπτοντας αντίστοιχες πράξεις που βασανίζουν χρόνια το καλλιτεχνικό στερέωμα. Μετράμε πλέον δύο εβδομάδες και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Τα θύματα βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν για κακοποιητικές πράξεις που τους έχουν συμβεί πολλά χρόνια πριν, με αποκορύφωμα κάποιες από αυτές που υπέστησαν όταν ήταν παιδιά, αντιμετωπίζοντας όχι μόνο τον χρόνιο φόβο τους αλλά και το έλλειμμα του νομοθετικού πλαισίου, καθώς και της δικαιοσύνης, η οποία οφείλει σήμερα να επιδείξει τα αναγκαία αντανακλαστικά.

Με όλο το σεβασμό στα αξιώματα και τα πρόσωπά σας, παρακαλούμε θερμά όπως πάρετε σαφή και καταλυτική θέση απέναντι και σε αυτά τα γεγονότα, υποδεικνύοντας ένα κράτος δικαίου όπου όλοι οι πολίτες έχουμε δικαίωμα στην αλήθεια, την ισότητα και την προστασία των θεμελιωδών μας δικαιωμάτων”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments