Αθλητισμός

Ηρακλής: «Ντου» οπαδών μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ

Ηρακλής: «Ντου» οπαδών μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ
Ηρακλής: «Βράζει» ο κόσμος της ομάδας από την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο. Παραιτήθηκε ο προπονητής.

Καθόλου καλά δεν εξελίσσεται η σεζόν για τον Ηρακλή. Ο Γηραιός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στον προημιτελικό του Κυπέλλου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού, με τους οπαδούς να αντιδρούν έντονα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για «ντου» στα αποδυτήρια, με άγρια σκηνικά, μπουκάλια, βρισιές και απειλές σε παίκτες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Livesport, οι οπαδού του Ηρακλή είδαν τον αγώνα της Τετάρτης (10/2) από κοντά, κάτι που δεν έπρεπε να έχει συμβεί λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για τον κορωνοϊό. Όταν τελείωσε ο αγώνας και όταν είδαν πως ο Σκοτ Σαγκς αστόχησε στο σουτ της νίκης, τα άτομα αυτά εξαγριώθηκαν και επιτέθηκαν φραστικά στον προπονητή και τους παίκτες του συλλόγου.

Η επίθεση όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού κάποιοι  κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τα αποδυτήρια. Εκεί πέταξαν αντικείμενα και ένα μπουκάλι χτύπησε τον Ουίλ Χάτσερ στο κεφάλι, κάτι που φυσικά εξόργισε τον Αμερικανό. Οι ψυχραιμότεροι μπήκαν στη μέση και ηρέμησαν τα πνεύματα, όμως τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί.

Οι οπαδοί περίμεναν στο πάρκινγκ και συνέχισαν να απειλούν και να βρίζουν τους παίκτες, ενώ, όπως αναφέρει η εφημερίδα, προπηλάκισαν και μέλη της ΚΑΕ που είχαν μείνει στο γήπεδο. Η συνέχεια προφανώς και δεν είναι καλή για τον «Γηραίο». Ο προπονητής, Αστέριος Καλύβας, παραιτήθηκε και κάποιοι από τους ξένους εξέφρασαν την επιθυμία να αποχωρήσουν. Μοναδικοί παίκτες που φάνηκε να γλιτώνουν ήταν οι Ολιβιέ Χάνλαν και Βασίλης Καββαδάς, με τους οποίους έγινε λίγο πιο ήρεμη κουβέντα.

Συγκεκριμένα, μετά τις εξελίξεις αυτές, ο νεαρός τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή από τη διοίκηση των κυανόλευκων.

“Η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ έκανε δεκτή την παραίτηση του Προπονητή Στέργιου Καλύβα μετά την ήττα της Ομάδας μας στον Προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής.  Θυμίζουμε ότι ο Αστέριος Καλύβας αντικατέστησε τον Βαγγέλη Ζιάγκο στις 25 Δεκεμβρίου 2020, οδήγησε τον Ηρακλή στους “16” του FIBA Europe Cup, ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ όμως αποτέλεσε το κύκνειο άσμα στον πάγκο του συλλόγου. Έτσι, οι ιθύνοντες καλούνται να βρουν τον τρίτο προπονητή για φέτος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments