Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης: Έχασε την ευκαιρία να περάσει τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία

Αστέρας Τρίπολης: Έχασε την ευκαιρία να περάσει τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία
Αστέρας Τρίπολης: Ακυρώθηκε γκολ με τη χρήση του VAR, για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς που είδε το νικηφόρο σερί της να σταματάει στους έξι αγώνες.

Με 0-0 έληξε το ματς του Αστέρα Τρίπολης με τη Λαμία, με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου να κρατά το ίδιο σκορ με την αντίπαλη, στην αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Super League.  Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν από το ξεκίνημα του αγώνα αλλά αυτό γινόταν μόνο μέσω στημένων φάσεων.

Στο 24ο λεπτό ήρθε η πρώτη καλή στιγμή, με τον Φερνάντεθ να κάνει τη σέντρα και τον Χερόνιμο Μπαράλες με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Επασί Μποκά. Δυο λεπτά αργότερα, ο Φεντερίκο Άλβαρες βρήκε τον Φερνάντεθ που με σουτ εντός περιοχής σκόραρε, ωστόσο έπειτα από τη χρήση του VAR, το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του Μπαράλες στον Άνταμ Τζανετόπουλο.

Η Λαμία επιθετικά φάνηκε μόνο στο 40ο λεπτό, όταν η ατομική ενέργεια από τον Τάσο Καραμάνο, ολοκληρώθηκε με σουτ που έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Αντώνη Τσιφτσή. Ακόμα πιο «φτωχό» σε φάσεις ήταν, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, το δεύτερο ημίχρονο. Ένα σουτ του Έλμαρ Μπιάρνασον (54ο λεπτό) κατέληξε δίπλα από το δοκάρι του Τσιφτσή, ίδια κατάληξη είχε και αυτό του Λαζάρ Ρόμανιτς (72ο λεπτό) ενώ στην αντίπαλη εστία ο Μπαράλες (79ο λεπτό) απέτυχε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από την ενέργεια του Σίτο.

Πάντως, οι Αρκάδες μπορεί να κέρδισαν διψήφιο αριθμό κόρνερ αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν κάποιο από αυτά, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος. Η θέση στην εξάδα δεν χάνεται, χάθηκε όμως η ευκαιρία προσπέρασης του Παναθηναϊκού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Κάστανο, Πασαλίδης (90′ + 2′ Βαλιέντε), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Φερνάντεθ, Σίτο (80ο λεπτό Τιλίκα), Κρέσπι (58ο λεπτό Ριέρα), Μπαράλες.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Βλάχος, Μαρτίνεθ, Μπιάρνασον, Τζανδάρης, Πίτι (64ο λεπτό Μπα), Ρόμανιτς (86ο λεπτό Μαντζρεκάρ), Ντέλετιτς (64ο λεπτό Γκαζαριάν), Καραμάνος (90’+3′ Αραμπούλι).

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Super League:

Ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος φιλοδοξεί να κάνει ο Ολυμπιακός, καθώς φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου

  • 17:15 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης-Λαμία (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου

  • 15:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης-Παναιτωλικός
  • 17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ-ΑΕΚ
  • 17:15 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ-ΝΠΣ Βόλος
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου

  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments