Ελλάδα

Η απίστευτη αλατιέρα που χρησιμοποιούν στην Καρδίτσα για τα χιόνια

Η απίστευτη αλατιέρα που χρησιμοποιούν στην Καρδίτσα για τα χιόνια
Μια «ιδιαίτερη» αλατιέρα χρησιμοποιούν στην Καρδίτσα για τα χιόνια.

Το βραβεία της πιο πρωτότυπης αλατιέρας θα κέρδιζε η Καρδίτσα ανυπήρχε αντίστοιχος διαγωνισμός. Ο λόγος για την αλατιέρα που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας τον Ιανουάριο 2017, όπου αντί αυτόματου μηχανήματος, ένας υπάλληλος ρίχνει αλάτι με το χέρι στους γεμάτους χιόνι δρόμους.

Το βίντεο

Το viral video που μετρά περισσότερες από 300.000 προβολές στο Υoutube βρίσκει τον τρόπο του να επανέρχεται στην επικαιρότητα κατά τη διάρκεια κακοκαιριών, όπως αυτή της «Μήδειας» που περνά αυτή τη στιγμή η χώρα, χαρίζοντας και άφθονο γέλιο. Για την ιστορία η εν λόγω αλατιέρα δεν έχει κάνει ξανά την εμφάνισή της από τότε.

Η «Μήδεια»

Η κακοκαιρία Μήδεια «χτυπάει» τη χώρα από το Σάββατο, με αποτέλεσμα αρκετές περιοχές της χώρας να έχουν ντυθεί στα «λευκά», η θερμοκρασία να έχει πέσει, ενώ σε κλοιό χιονιά μπαίνει και η Αττική. Από το πρωί του Σαββάτου είχαμε χιόνια σε Φλώρινα, Κοζάνη, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Βέροια, Καβάλα, Κατερίνη, καθώς και στον Πολύγυρο και άλλες περιοχές της Χαλκιδικής και αλλού.

Καθώς πηγαίνουμε προς το μεσημέρι της Κυριακής οι χιονοπτώσεις θα κινούνται ολοένα και πιο νότια. Θα επηρεαστεί και ο νομός Αττικής προς το απόγευμα και η Πελοπόννησος, ενώ η Εύβοια θα δεχτεί πολύ μεγάλο όγκο χιονόπτωσης όχι μόνο σήμερα, αλλά κυρίως από αύριο μέχρι και την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, για την Κυριακή 14/02, όπου αναμένεται να κορυφωθεί η πρώτη φάση της κακοκαιρίας «Μήδεια», αναμένονται:

  • από το πρωί έως το απόγευμα της Κυριακής 14/02 βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά της Δυτικής και Ανατολικής Στερεάς, της Πελοποννήσου και στα παραθαλάσσια της Ηπείρου, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου και πιθανόν αργότερα στις Κυκλάδες.
  • Χιονοπτώσεις κατά διαστήματα πυκνές από το ύψος της Στερεάς Ελλάδας και βορειότερα, καθώς και στα υπόλοιπα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας μετά το απόγευμα της Κυριακής 14/02, τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν στα βόρεια και θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια, με τις χιονοπτώσεις σταδιακά να εκδηλώνονται σε χαμηλότερα υψόμετρα (συμπεριλαμβανομένων των βορείων προαστίων της Αθήνας).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments