Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Πώς διαμορφώνεται ο βαθμολογικός πίνακας μετά τις νίκες των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Βαθμολογία Super League: Πώς διαμορφώνεται ο βαθμολογικός πίνακας μετά τις νίκες των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Βαθμολογία Super League: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ επικράτησαν εκτός έδρας στα σημερινά ματς για την 22η αγωνιστική.

Στα σημερινά παιχνίδια της Super League, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ νίκησαν τα Γιάννινα και την ΑΕΛ αντίστοιχα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, ενώ η Ένωση επικράτησε της ΑΕΛ με 4-2.

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:

Σάββατο 13/2

Αστέρας – Λαμία 0-0

Απόλλων – Ατρόμητος 2-1 (42′ Μπετινέλι, 67′ Ντάουντα / 90′ Μαυρομμάτης)

Κυριακή 14/2

Άρης – Παναιτωλικός 0-0

ΟΦΗ – Βόλος 1-2 (63′ Καστάνιος / 3′ Περέα, 21′ Δουβίκας)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-1 (6′ Μαουρίσιο, 73′ Σανκαρέ/82′ Ελ Αραμπί)

Δευτέρα 15/2

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-2

ΑΕΛ – ΑΕΚ 2-4

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία

ΑΕΛ – ΑΕΚ 2-4

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων, η ΑΕΚ κατάφερε να φύγει με το τρίποντο της νίκης από το Αλκαζάρ, στο εξ αναβολής παιχνίδι της Κυριακής για την 22η αγωνιστική της Super League που δεν μπόρεσε να γίνει λόγω της μεγάλης χιονόπτωσης. Η Ένωση προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο με δύο γκολ του Ολιβέιρα.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ έκανε εντυπωσιακή επάνοδο. Οι Θεσσαλοί έβγαλαν αντίδραση με γκολ των Νικολιά-Ακούνια, αλλά οι κιτρινόμαυροι βρήκαν απάντηση με Αλμπάνη. Στην εκπνοή η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε την εκτέλεση του Μουκαρτζό και στην αντεπίθεση ο Σιμάνσκι έγραψε το τελικό 2-4.

Οι ενδεκάδες

ΑΕΛ (Φέστα): Μπάγιτς, Γκράουρ (63′ Μπέρτος), Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι, Στίφλερ (53′ Νικολιάς), Μιλοσάβλιεβιτς (63′ Μουκαντζό), Μπεν Χατίρα, Κολομπίνο, Ακούνια, Νούνιτς (87′ Κουσίνο)

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης (54′ Νταντσένκο), Νεντελιτσιάρου, Λάτσι, Λόπες, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γκαρσία, Τάνκοβιτς (74′ Σιμόες), Ολιβέιρα (74′ Αλμπάνης), Ανσαριφάρντ

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-2

Σε ένα ματς που διεξήχθη εν μέσω χιονόπτωσης στο Περιστέρι εξαιτίας της ακαταλληλότητας του γηπέδου του ΠΑΣ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ομάδας των Ιωαννίνων με 2-0, έφτασε τους 43 βαθμούς και έπιασε τον Άρη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο «Δικέφαλος» κυριάρχησε σε ολόκληρο το ματς, έχασε πέναλτι με τον Βιεϊρίνια στο 21′, όμως δικαιώθηκε για την υπεροχή του στο δεύτερο μέρος. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς άνοιξε το σκορ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ στο 56′, ενώ ο Σβαμπ έκανε το 2-0 με πέναλτι. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Τζόλης, ο οποίος κέρδισε και τα δύο πέναλτι του ΠΑΟΚ με τις επελάσεις του στην αριστερή πλευρά.

Οι ενδεκάδες:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (63′ Σάλιακας), Εραμούσποε, Παντελάκης, Πεερσμαν, Μπρένερ (31′ Μιλιντσεάνου), Λιάσος (63′ Κάστρο), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης (63′ Ελευθεριάδης), Παμλίδης, Κρίζμαν

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ζίφκοβιτς, Ροντρίγκο, Κρέσπο (67′ Βαρέλα), Ίνγκασον, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ουάρντα, Ζίφκοβιτς, Τζόλης, Κρμέντσικ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments