Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Τρίτος ο Παναθηναϊκός – Δείτε αναλυτικά τον πίνακα

Βαθμολογία Super League: Τρίτος ο Παναθηναϊκός – Δείτε αναλυτικά τον πίνακα
Βαθμολογία Super League: Ο Παναθηναϊκός είναι μια «ανάσα» από τον Άρη.

Άρης – Παναιτωλικός, ΑΕΛ – ΑΕΚ, ΟΦΗ – Βόλος και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ήταν τα ματς της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Άρης Παναιτωλικός: 0-0

Σε ένα παιχνίδι που πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να διεξαχθεί, Άρης και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων, με τους Θεσσαλονικείς να εμφανίζονται κατώτεροι των περιστάσεων και τον Κρίστοφερ Κνετ να αναδεικνύεται MVP της ομάδας του Αγρινίου.

ΑΕΛ ΑΕΚ: Αναβλήθηκε

Την αναβολή της αναμέτρησης ΑΕΛ – ΑΕΚ, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή στις 17:15, αποφάσισε ο διαιτητής Eυστάθιος Γκορτσίλας. Η πυκνή χιονόπτωση στη Λάρισα είχε ως αποτέλεσμα να καλυφθεί με αρκετό χιόνι ο αγωνιστικός χώρος του «Αλκαζάρ».

ΟΦΗ Βόλος: 1-2

Αποδίδοντας εξαιρετικά στο πρώτο ημίωρο, ο Βόλος πέρασε νικηφόρα με 2-1 από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», βυθίζοντας ακόμη περισσότερο τον ΟΦΗ. Τα γκολ των Χουάν Χοσέ Περέα (22ο λεπτό) και Τάσου Δουβίκα (22ο λεπτό) έδωσαν τη νίκη στους Θεσσαλούς, με τον ΟΦΗ να έχει δύο δοκάρια και απλά να μειώνει με το παρθενικό τέρμα του Λουκ Καστάινιος.

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός: 2-1

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους σκόρερ του, Ζοσέ Μαουρίσιο (6ο λεπτό) και Γιουνούς Σανκαρέ (73ο λεπτό), ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου κι έβαλε τέλος στο εφετινό αήττητο των «ερυθρολεύκων». Μείωσαν στο 82ο λεπτό με τον Ελ Αραμπί οι Πειραιώτες, απίστευτη απόκρουση του Διούδη στο 89ο λεπτό που κράτησε τη νίκη για τους «πράσινους», πρώτη εκτός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό μετά από δύο χρόνια.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Super League:

Ο Ολυμπιακός φιλοξενήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Super League. Από τον Οκτώβριο του 2017, και χάρη σε ένα γκολ του Λούκας Βιγιαφάνιες, είχε να νικήσει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό.

Η αυλαία πέφτει τη Δευτέρα στο Περιστέρι (15 Φεβρουαρίου στις 17:15) και όχι στα Γιάννενα, λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στους «Ζωσιμάδες», με τον ΠΑΣ να φαντάζει ως επικίνδυνο εμπόδιο στο διάβα του ΠΑΟΚ.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου

  • 17:15 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης-Λαμία (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου

  • 15:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης-Παναιτωλικός (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ-ΑΕΚ (αναβλήθηκε)
  • 17:15 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ-ΝΠΣ Βόλος (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (ολοκληρώθηκε)

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου

  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ
svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments