Lifestyle

Το καφέ της Χαράς: Η επίμαχη σκηνή παρενόχλησης που έκοψε ο ΑΝΤ1

Το καφέ της Χαράς: Η επίμαχη σκηνή παρενόχλησης που έκοψε ο ΑΝΤ1
Το καφέ της Χαράς: Αυτή είναι η σκηνή που αποφάσισε να κόψει ο ΑΝΤ1.

Τον τελευταίο καιρό ο χώρος του θεάματος στη χώρα μας έχει σημαδευτεί από τις καταγγελίες που υπάρχουν για ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Αρκετό καιρό πριν, και φυσικά χωρίς να γνωρίζουν τι θα επακολουθήσει, οι δημιουργοί του “Καφέ Της Χαράς” είχαν γράψει και σκηνοθετήσει μια σκηνή σεξουαλικής κακοποίησης. Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι υπήρχε μια τέτοια σκηνή που ανάγκασε τον ΑΝΤ1 να την κόψει στο μοντάζ.

Αυτό είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Άννα Χατζησοφιά που έριξε δημόσια καρφιά για το κανάλι από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. «Τι έγινε παιδιά εκεί στον ΑΝΤ1. Γιατί “ξαφρίστηκαν” χθες οι σκηνές Βάλιας – Ιάσονα; Για να μην σοκαριστεί το κοινό από την ωμότητα της σεξουαλικής παρενόχλησης; Στις μέρες μας, που γίνεται ο κακός χαμούλης; Haris Romas Nikos Psarras Efie Rassia #metoo», έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Τώρα με πήραν από το κανάλι ΑΝΤ1 και μου είπαν ότι ήταν άγριες οι σκηνές σκηνοθετικά για τις 9μμ, που βλέπουν παιδιά και απαγορεύει το ΕΣΡ τέτοια προσέγγιση. Επίσης ότι είχαν συνεννοηθεί με την παραγωγή και τον σκηνοθέτη Takis Michael και το ξαναμόνταραν εκείνοι. Δεν ξέρω γιατί εγώ και ο Haris Romas δεν είχαμε ενημερωθεί από το σκηνοθετικό».

«Είναι κρίμα να μην βλέπει η κοινωνία το θράσος του θύτη στην χυδαία προσπάθεια του να ενοχοποιήσει το θύμα του. Γιατί είναι σύνηθες ως τακτική. Κάποιους λόγους είχαμε οι δημιουργοί όταν τα γράφαμε. Και σίγουρα δεν ήταν λόγοι τηλεθέασης!», σχολίασε φανερά εκνευρισμένος ο Χάρης Ρώμας, με τον Νίκο Ψαρρά να συμπληρώνει: «Έγινε όντως κάτι τέτοιο; Είμαι άφωνος».

Η επίμαχη σκηνή

Λίγες μέρες μετά την προβολή του επεισοδίου στην tv, ανέβηκε και στο Web tv του καναλιού. Στο ίντερνετ δεν υπάρχει ο φόβος του ΕΣΡ και έτσι η σκηνή ανέβηκε κανονικά όπως την είχαν φανταστεί οι δημιουργοί. Στο βίντεο βλέπουμε τη Βάλια με τον σύντροφο της μητέρας της. Η νεαρή αφήνει να εννοηθεί ότι έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από τον πατριό της.

Αυτή τη στιγμή, το βίvτεο με την κομμένη σκηνή έχει ξεπεράσει τις 72.000 προβολές στο YouTube, με τα σχόλια να είναι αποθεωτικά για το δίδυμο Ρώμα – Χατζησοφιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετός κόσμος σχολίασε ότι δεν έπρεπε να κοπεί η σκηνή καθώς είναι πέρα για πέρα αληθινή και επίκαιρη, ενώ στο παρελθόν έχουμε δει και χειρότερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments