Video

Κατερίνα Καινούργιου για Αλέξη Παππά: «Άντε ρε από εκεί»

Κατερίνα Καινούργιου για Αλέξη Παππά: «Άντε ρε από εκεί»
Κατερίνα Καινούργιου: Εκτός εαυτού με την συμπεριφορά του Αλέξη Παππά απέναντι στους συμπαίκτες του, η παρουσιάστρα.

Το Survivor και τη συμπεριφορά του Αλέξη Παππά στο ριάλιτι επιβίωσης που έκανε την Άννα Μαρία Βέλλη να έρθει σε δύσκολη θέση όταν της είπε πως έχει έρθει πιο κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη σχολίασαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου να ταράζεται και να θεωρεί άνανδρο όλο αυτό που συνέβη.

Με καλεσμένη την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής σχολίασε αυτήν την συμπεριφορά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Και πες πως συμβαίνει κάτι με την Άννα Μαρία και τον Νίκο. Τι δουλειά είχε να πάει η Κατίνα να το πει μπροστά σε όλους και να κάνει ρεζίλι την κοπέλα. Γιατί έχει πει ότι έχει σχέση. Και να βάλει και την Ελευθερία Ελευθερίου στο παιχνίδι ότι του την έπεσε. Σιγά ρε γόη. Έξαλλη είμαι».

Και συνέχισε:

«Επειδή αγαπώ και στηρίζω τις γυναίκες, τέτοια Κατινιά δεν θα την έκανε ούτε μια γυναίκα που θα γούσταρε εκείνη την στιγμή τον Νίκο. Ήταν άσχημο». Με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να αναφέρει πως όλο αυτό με τον Αλέξη Παππά έγινε για να αποπροσανατολιστεί η ομάδα από το περιστατικό με την απουσία του παίκτη από την παραλία και την ποινή που δέχτηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments