Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [15/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [15/02/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [15/02/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [15/02/21].

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, θα σε κάνει περισσότερο συναισθηματική. Προσπάθησε όμως να μη γίνεις επικριτική απέναντι στο εαυτό σου σχετικά με την εμφάνισή σου ή με τον τρόπο που εκφράζεις όσα νιώθεις στο σύντροφό σου. Μια λογική αλλαγή, που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε κάνει πιο χαρούμενη, είναι μια χαρά. Μην προσπαθήσεις όμως να αλλάξεις για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου ή οποιονδήποτε άλλον.

Ταύρος 

Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση θα αποκτήσεις μεγαλύτερη επίγνωση για αυτά που θέλεις κι έχεις ανάγκη από μια ερωτική σχέση. Γνωρίζεις όμως εξίσου τι προσφέρεις κι εσύ. Αυτή η αυξημένη αυτοπεποίθηση, θα σε βοηθήσει να περάσεις μια ρομαντική γραμμή για την οποία ένιωθες μέχρι τώρα άνετα που δεν διέσχιζες. Αυτό που έχει σημασία τώρα, είναι να τολμήσεις να γίνεις διαφορετική ή να κάνεις κάτι διαφορετικό στο όνομα της αγάπης.

Δίδυμοι

Αν υιοθετήσεις ένα πιο ανοιχτό μυαλό, θα μπορέσεις να ανοίξεις την καρδιά σου ευκολότερα τώρα. Θα είναι επίσης η κινητήρια δύναμη, για να υποκινήσεις και να απολαύσεις ερωτικές εμπειρίες, πολύ διαφορετικές από όσες είχες συνηθίσει μέχρι τώρα. Η παθιασμένη πρόοδος βασίζεται στη δημιουργική εξερεύνηση και τον πειραματισμό. Δώσε στην καρδιά σου την ευκαιρία να αγκαλιάσει και να απολαύσει κάτι νέο. Θα μείνεις ενθουσιασμένη για αυτό.

Καρκίνος

Το να αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που θα σε κάνει να ζήσεις μια όμορφη ερωτική σχέση, σε βάζει αυτόματα στη σωστή πορεία για να βρεις την απάντηση. Όμως η αλλαγή που επιθυμεί η καρδιά σου μπορεί να απαιτεί από σένα να ανατρέψεις συγκεκριμένες περιστάσεις στην ερωτική σου ζωή. Η ιδέα που μπορεί να σοκάρει και να ευχαριστήσει τον εραστή σου, θα μπορούσε να έχει πολύ ευχάριστες, ερωτικές επιπτώσεις. svg%3E

Λέων 

Ακόμα και ένα μικρό μέρος της ευάλωτης πλευράς σου θα μπορούσε να προωθήσει πολύ την ερωτική σου κατάσταση. Έχεις ισχυρές, παθιασμένες δονήσεις για να βοηθήσεις στη δημιουργία ή την ενίσχυση της σχέσης σου. Γι’ αυτό αξιοποίησε όσο μπορείς, αυτήν τη θετικά φορτισμένη ενέργεια. Αν αισθάνεσαι πως μπορείς να μετατοπίσεις την εστίαση από τον εαυτό σου στην προσοχή και την φροντίδα του εραστή σου, τότε να είσαι σίγουρη πως θα υπάρχουν σέξι ανταμοιβές.

Παρθένος

Μια διασκεδαστική και σέξι ατμόσφαιρα σε περιμένει αν την αντιληφθείς και την αγκαλιάσεις. Είναι μια στιγμή που μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου, με ένα ερωτικά παλιομοδίτικο τρόπο. Ο εραστής σου, θα εκτιμήσει αυτό τον όμορφο τρόπο της φροντίδας που του δείχνεις…και θα γίνει ο καταλύτης, για να ενισχυθεί με γλυκό τρόπο η σχέση σας.

Ζυγός 

Με τη Σελήνη να δημιουργεί μαγεία στις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, τα συναισθήματα ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, θα ενταθούν. Αυτό που υπάρχει ανάμεσά σας είναι αληθινό γιατί προέρχεται από την καρδιά σας και είναι βαθύ και πνευματικό. Μπορεί επίσης να αφορά κάποιο άτομο με το οποίο είσαι απομακρυσμένη και θέλεις να έρθετε πιο κοντά. Ό,τι και να είναι ακολούθησε το!.

Σκορπιός

Η επικοινωνία είναι σημαντική, αν όχι απαραίτητη, για τη δημιουργία ή την ενίσχυση του δεσμού σου τώρα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε μια ανοιχτή συζήτηση με το ταίρι σου, θα αποκαλύψει κάτι που δεν γνώριζες για αυτόν. Όμως είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, διατήρησε τα πράγματα σε ερωτική διάθεση, και μην αποκλείεις πόσο ισχυρά μπορεί να μεταφερθεί ένα ερωτικό μήνυμα, αν δείξεις στοργή και ευαισθησία. svg%3E

Τοξότης 

Με τη Σελήνη να επηρεάζει την αληθινή αγάπη και την εγκάρδια έκφραση… μια ευχάριστη και πιθανώς χαρούμενη, τυχερή κι αναζωογονητική ατμόσφαιρα θα διαπεράσει την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερη και θέλεις να τραβήξεις την προσοχή κάποιου, τότε θα τα καταφέρεις. Αν είσαι σε σχέση, τότε η ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη διάθεσή σου, θα ανακουφίσει και θα παρηγορήσει το σύντροφό σου.

Αιγόκερως

Θα μπορούσατε να είστε στο ίδιο μήκος κύματος με το ταίρι σου, και να απολαύσετε την άνετη ζωή σας τώρα. Όμως είναι καιρός να δείξετε βαθιά αφοσίωση ο ένας στον άλλον με οποιονδήποτε τρόπο. Γνωρίζεις πως κάποιος είναι εκεί για σένα και δε θα σε βλάψει, αν του υπενθυμίζεις πως θα είσαι στο πλευρό του όταν σε χρειάζεται. Μπορείς επίσης να αντιληφθείς πως η ανταλλαγή των ονείρων και των φαντασιώσεών σας, εμβαθύνει τα πράγματα ακόμη περισσότερο και θαυμάσια.

Υδροχόος

Με το φεγγάρι να επηρεάζει τις σκέψεις και την επικοινωνία, μπορεί να χρειαστεί να απελευθερώσεις ό, τι υπάρχει στο μυαλό ή την καρδιά σου για να βοηθήσεις τον εραστή σου, να συνδεθεί μαζί σου με τον τρόπο που έχεις ανάγκη. Κάνεις τις αποκαλύψεις σου, για να ενθαρρύνεις το ταίρι σου να σου ανοιχτεί και να έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι. Αυτό μπορεί ακόμη να είναι ο καταλύτης για μια ευχάριστη, συγκινητική ανάπτυξη που περιμένει ένα λόγο για να εκδηλωθεί.

Ιχθύες

Με τη Σελήνη να επηρεάζει την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθησή σου, πίστεψε πως ό,τι αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή είναι σωστό, λογικό και κατάλληλο. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, η παθιασμένη πρόοδος μπορεί να φαίνεται πιο αργή από ό, τι θα ήθελες. Αλλά τα αυθεντικά σου συναισθήματα σε βοηθούν να σχηματίσεις και να ενισχύσεις το δεσμό σου, συναισθηματικά και πιθανώς πνευματικά. Αυτό είναι το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένες οι αδελφές ψυχές.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments