Ελλάδα

Νεκροί κακοκαιρία: Άλλοι δύο ηλικιωμένοι πέθαναν – Τα ερωτηματικά για τον θάνατο τους

Νεκροί κακοκαιρία: Άλλοι δύο ηλικιωμένοι πέθαναν – Τα ερωτηματικά για τον θάνατο τους
Νεκροί κακοκαιρία: Στους τέσσερις έχουν φτάσει οι ηλικιωμένοι που έχασαν τη ζωή τους από την πανδημία.

Αυξάνονται οι νεκροί που έχουν σχέση με την μεγάλη κακοκαιρία που πλήττει την Ελλάδα. Τραγικό θάνατο βρήκε μια 85χρονη γυναίκα, στο σπίτι της στην Καστρίτσα Ιωαννίνων. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή με εγκαύματα στο σώμα της, δίπλα σε ένα γκαζάκι, ενώ το σπίτι δεν έφερε σημάδια πυρκαγιάς. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η 85χρονη έφερε σημάδια απανθράκωσης στο πάνω μέρος του σώματός της.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε το πρωί της Τρίτης, γειτόνισσά της που πήγε να την επισκεφθεί. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με την Ευβοϊκή Γνώμη, υπάρχει και δεύτερος νεκρός στην Εύβοια. Έίναι ένας 73χρονος στην περιοχή Μουρτιάς Ελυμνίων, ο οποίος υποστηριζόταν από οξυγόνο. Ερευνάται αν ο άτυχος άνδρας έχασε την ζωή του όταν από την διακοπή ρεύματος στο σπίτι του σταμάτησε το μηχάνημα να λειτουργεί.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ένας βοσκός στην Κρήτη βρέθηκε νεκρός, όπως και ένας 80χρονος στο χωριό Τρούπι στην Εύβοια. Πιο συγκεκριμένα, στο Λασίθι ένας 56χρονος βοσκός βρέθηκε νεκρός στη μάντρα του όπου είχε αποκλειστεί από το χιόνι. Το θλιβερό περιστατικό έγινε στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασιθίου. Ο 56χρονος υπέστη πιθανότατα έμφραγμα και άφησε την τελευταία του πνοή στο ποιμνιοστάσιό του.

Στις 9.30 το πρωί ο γιος του 56χρονου ειδοποίησε τις αρχές ότι ο πατέρας του είχε χάσει τις αισθήσεις του, ενώ πήγαινε να ταΐσει τα ζώα του. Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής από το Τζερμιάδο πλησίασε με δύο οχήματα και 5 υπαλλήλους το ποιμνιοστάσιο, το οποίο βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή. Οι πυροσβέστες, μάλιστα, χρειάστηκε να καλύψουν μια μεγάλη απόσταση με τα πόδια.

Στο σημείο έσπευσαν μηχανήματα προκειμένου να ανοίξουν τον δρόμο και να μεταβεί στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τη σορό του άτυχου 56χρονου.

Πώς πέθανε ο 80χρονος στο Τρούπι

Νεκρός βρέθηκε 80χρονος στο χωριό Τρούπι, στη Βόρεια Εύβοια. Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Αλέξανδρος Καλαφάτης, πρόκειται για έναν άνδρα που είχε ειδοποιήσει ότι αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σήμανε συναγερμός χθες, χρησιμοποιήθηκε και ερπυστριοφόρο, ωστόσο ήταν τόσο δύσκολη η πρόσβαση που στάθηκε αδύνατον να προσεγγίσουν οι δυνάμεις με αποτέλεσμα όταν τελικά έφτασε εκεί η βοήθεια να είναι πλέον αργά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε αναπνευστικά προβλήματα, χρειαζόταν οξυγόνο και δεν υπήρχε ρεύμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments