Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [16/02/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [16/02/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [16/02/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [16/02/21].

Κριός

Υπάρχουν τόσα ερωτικά θέματα που σε υποχρεώνουν να αναλάβεις πρωτοβουλία για να τα εξυγιάνεις! Όμως αν νιώθεις πως χρειάζεσαι χρόνο για να πάρεις μια ανάσα…τότε κάντο. Γνωρίζεις για την ανισορροπία που επικρατεί στο δεσμό σου και προσπαθείς να κάνεις αυτό που πιστεύεις πως θα ισορροπήσει την κατάσταση….ιδιαίτερα αν αισθάνεσαι πως δεν πρόκειται να συναντηθείς κάπου στα μισά με το ταίρι σου. Επιβράδυνε λιγάκι για να χαλαρώσεις. Μην εκνευρίζεσαι.

Ταύρος 

Το να επιβραδύνεις λιγάκι τις προσπάθειες που καταβάλλεις για την εξέλιξη του δεσμού σου, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Επειδή θα σε βοηθήσει να δεις τι αποτελέσματα έχουν φέρει οι προσπάθειές σου μέχρι στιγμής. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, θέλεις να εξαλείψεις ό,τι έχει . γίνει κουραστικό στη σχέση σου. Και μια σύντομη απόσταση, μπορεί να σου δώσει την προοπτική που χρειάζεσαι. 

Δίδυμοι

Αν έχεις αξιολογήσει με ειλικρίνεια τι είναι αυτό που θέλεις από μια ερωτική σχέση τότε τα αποτελέσματα της περισυλλογής σου, θα επιβεβαιώσουν πως ορίζεις νέες ελπίδες και προσδοκίες. Οι μέρες που έκανες αλλαγές επάνω σου, για να ευχαριστήσεις τον εραστή σου ή οποιονδήποτε άλλο, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ο εραστής σου πρέπει να σε δεχτεί όπως ακριβώς είσαι…διαφορετικά δείξτου την έξοδο.

Καρκίνος

Λες αυτά που σκέφτεσαι ή δεν μιλάς καθόλου; Η επιθυμία σου να διατηρήσεις την ειρήνη και να μην αναστατώσεις το δεσμό σου είναι κατανοητή. Αλλά αν νιώθεις πως πρέπει να μιλήσεις ανοιχτά στο σύντροφό σου, τότε θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις μια παρανόηση. Αν έχεις πάρει κάτι πιο σοβαρά από το ταίρι σου, τότε θα ωφεληθείς από όσα αποκαλυφθούν ή επιβεβαιωθούν.

Λέων 

Μπορεί να σε συναρπάζει η ιδέα μιας σύντομης ερωτικής ιστορίας τώρα. Όμως πρέπει να αναρωτηθείς αν είσαι διατεθειμένη να θυσιάσεις μια μακροπρόθεσμη απόλαυση… για κάτι περαστικό και σύντομο. Αξίζει να περιμένεις για να ζήσεις αυτό που λαχταράς; Αυτό πιθανώς, χρειάζεται μια ειλικρινή αξιολόγηση τώρα.

Παρθένος

Ίσως πίστευες πως είχε αποκατασταθεί η ισορροπία στο δεσμό σου. Τώρα όμως έχεις λόγους να πιστεύεις, πως αυτό δεν ισχύει. Οι παλιές ευθύνες τις καθημερινότητας που αναγκαστικά είχες φορτωθεί, φαίνεται πως επιστρέφουν. Γι’ αυτό και πρέπει να μιλήσεις με το ταίρι σου γι’ αυτό το θέμα. Μη φοβάσαι για τυχόν αντιπαραθέσεις…επειδή ένα ευχάριστο αποτέλεσμα θα σε χαροποιήσει, που το έκανες. 

Ζυγός 

Αν έχεις αντιληφθεί την αρνητική ενέργεια που μεταφέρεις στη σχέση σου, τότε θα κάνεις ό,τι μπορείς, για να την εξαφανίσεις άμεσα. Το να πάψεις να αναπολείς το ερωτικό σου παρελθόν, θα είναι η καλύτερη κίνηση. Ό,τι μπορεί να σε βοηθήσει, αξίζει να αναγνωριστεί και να αγκαλιαστεί. Ακολούθησε αυτή τη στάση, στρέψου στο παρόν και το μέλλον και θα συνειδητοποιήσεις πόσο άμεσα θα προκύψει, η θετική ενέργεια που επιδιώκεις.

Σκορπιός

Μπορεί να νιώθεις πως έχει φτάσει στο απροχώρητο η ερωτική σου ζωή και πως η ύπαρξη μια σειράς επιλογών περισσότερο σε μπερδεύει παρά σε εξυπηρετεί. Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχεις την επιλογή να κάνεις ό,τι ακριβώς επιθυμείς για την εξυγίανση της ερωτικής σου ζωής. Εμπιστέψου το ένστικτό σου αν σε προειδοποιεί να μην προβείς σε γρήγορες επιδιορθώσεις.

Τοξότης 

Μπορεί να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα ένα οικονομικό ζήτημα ή μια διευθέτηση, από τον εραστή σου. Γι’ αυτό είναι προς το συμφέρον σου να πεις αυτά που σκέφτεσαι σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, στο ταίρι σου. Επειδή πιθανόν ένα ζήτημα που αφορά τα οικονομικά σας, να μην είναι μόνο δικό σου. Μαζί, μπορεί να βρείτε μια καθησυχαστική λύση. Δοκιμάστε το και δείτε πώς θα πάει.

Αιγόκερως

Μπορεί να δεις αποτελέσματα σε ένα ερωτικό ζήτημα, αν ανακαλέσεις τις προσπάθειές σου. Έχεις συνηθίσει να εστιάζεις έντονα και με συγκεκριμένο τρόπο τις προσπάθειές σου… και αναρωτιέσαι τελευταία, πόσο ακόμη θα αντέξεις να το κάνεις. Θα ανακαλύψεις όμως πως η παθιασμένη ορμή έχει λειτουργήσει προς όφελός σου, παρασκηνιακά. Γι’ αυτό καλωσόρισε ό,τι σου φαίνεται ευκολότερο τώρα.

Υδροχόος

Μπορεί να έχεις μερικές ιδέες σχετικές με τον τρόπο που θα μπορέσεις να προοδεύσεις τη σχέση σου. Έχει και η καρδιά σου όμως τη διάθεση να προσφέρει τη συμβολή της. Η προφανής απάντηση έγκειται στην εύρεση μιας ισορροπίας, ανάμεσα σε ό, τι σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι. Αν όμως προτιμάς να απομακρυνθείς για να αντιμετωπίσεις αυτό το δίλημμα, ίσως ο εραστής σου παρερμηνεύσει αυτή την ανάγκη σου. Η ανοιχτή επικοινωνία ανάμεσά σας, θα μειώσει κάθε πιθανότητα παρανόησης.

Ιχθύες

σως έχεις τους λόγους σου που νιώθεις αβεβαιότητα για ό,τι αλλάζει στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερη ίσως χρειαστεί να αξιολογήσεις με κάθε ειλικρίνεια, τι νιώθεις για μια φιλία που μετατρέπεται σε κάτι περισσότερο. Αν είσαι σε σχέση, τότε η εμβάθυνση του δεσμού σου θα απαιτήσει διαφάνεια με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Σίγουρα δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, πως συμβαίνει παθιασμένη πρόοδος. Γι’ αυτό φρόντισε να έχεις περισσότερη πίστη σ’ αυτό που κινείται σε μια νέα, θετική και ευχάριστη κατεύθυνση!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments