Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: «Αισθάνθηκα πολύ αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Αισθάνθηκα πολύ αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη»
Ιωάννα Μαλέσκου: Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μετέφερε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από την κακοκαιρία Μήδεια, όπως και χιλιάδες άλλοι άνθρωποι.

Η κακοκαιρία Μήδεια που «χτύπησε» τη χώρα δημιούργησε μεγάλα προβλήματα σε πολλές περιοχές, ενώ ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλά νοικοκυριά χωρίς ρεύμα στην Αττική. Τις τελευταίες δύο μέρες σημειώνονταν απανωτές διακοπές του ρεύματος σε δεκάδες περιοχές του Λεκανοπέδιου και της Εύβοιας.

Οι περισσότερες από αυτές οφείλονταν σε ζημιές στο δίκτυο του ρεύματος από την πτώση δέντρων, που υποχωρούσαν υπό το βάρος του χιονιού και της ορμής της κακοκαιρίας Μήδειας. Σοβαρά ήταν τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης ιδιαίτερα στα βόρεια προάστια της Αθήνας, στα οποία, σύμφωνα με τις αρμόδιες πηγές είχαν πέσει περισσότερα από 600 δέντρα στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Η περιγραφή της Ιωάννας Μαλέσκου για την κατάσταση στα βόρεια προάστια

Σήμερα Τετάρτη το μεσημέρι, η Ιωάννα Μαλέσκου, μιλώντας στην εκπομπή της «Love it», περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε από την επέλαση της κακοκαιρίας. «Χθες ήταν για μένα μια πολύ κακή μέρα, την οποία δεν θέλω να φανταστώ ότι θα βιώσω ξανά. Όχι μόνο για μένα και για πολλούς κατοίκους των βορείων προαστίων. Συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι να έχεις ρεύμα, θέρμανση και ζεστό νερό. Χρειάστηκε κι εγώ, όπως και αρκετός κόσμος, να μείνουμε σε ξενοδοχείο και κυριολεκτικά να κάνουμε ένα σχέδιο απεγκλωβισμού μέσα στη νύχτα, στο σκοτάδι, με τα κινητά, παγωμένοι, να πρέπει να φύγουμε από εκεί που μέναμε γιατί το χιόνι ήταν μέχρι το γόνατο. Πέρασα έναν γολγοθά.

Δεν φανταζόμουν ότι ξυπνώντας και περιμένοντας κάποιος να έρθει να με πάρει για να έρθω στο στούντιο, η μέρα μου και η νύχτα μου θα κυλούσε με τέτοιον τρόπο που να νιώθω αβοήθητη σε ένα σπίτι παγωμένο χωρίς θέρμανση και χωρίς κεράκια. Αισθάνθηκα χθες πολύ αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν για τρίτη ημέρα να αποκαταστήσουν τα προβλήματα. Αρκετές περιοχές βρίσκονται χωρίς ρεύμα για περισσότερες από 24 ώρες, όπως σε Διόνυσο, Άνοιξη, Εκάλη και Άγιο Στέφανο, και εκεί έχει πέσει το βάρος των προσπαθειών των τεχνικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Νίκος Χαρδαλιάς με δηλώσεις του τόνισε ότι όλος ο κρατικός μηχανισμός έχει ρίξει το βάρος του στην αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. Μάλιστα, υποστήριξε ότι τα προβλήματα αναμένεται να έχουν αποκατασταθεί μέχρι το τέλος της ημέρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments