Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε η παρουσιάστρια – Το οργισμένο μήνυμα στα social media

Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε η παρουσιάστρια – Το οργισμένο μήνυμα στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: Η ενόχλησή της από τα κακόβουλα σχόλια ήταν φανερή στη δημοσίευσή της.

Μια όλο νόημα με πολλούς αποδέκτες ανάρτηση έκανε η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής «Μεσάνυχτα» Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή το νέο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Η ενόχλησή της από τα κακόβουλα σχόλια για τη συνέντευξη με τον Βασίλη, ένα άτομο που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από θεατρικό παράγοντα, πριν ακόμα προβληθεί, ήταν φανερή. «Ναι, καλώ στην εκπομπή ομοφυλόφιλους γιατί μπορεί να έχουμε διαφορετικό γούστο αλλά δεν έχουμε διαφορετικά δικαιώματα», αναφέρει αρχικά στην τοποθέτησή της.

Και συνεχίζει: «Δίνω βήμα σε τρανς γιατί μαθαίνω από εκείνους. Ναι προβάλλω αυτά τα πρότυπα γιατί μου αρέσουν περισσότερο από άλλα πρότυπα που βρίσκουν τον χώρο τους και αυτά στην τηλεόραση. Μην χάνετε τον χρόνο σας στέλνοντας παγιδευμένα με δηλητήριο μηνύματα».

«Μιλάμε για ανθρώπινα όντα, με ψυχή. Και εσείς που μου στέλνετε επιθετικά μηνύματα κατηγορώντας με ότι θα κάνω την κοινωνία σαν τα μούτρα μου, ανθρώπινα όντα είστε και σας συμπονώ…».

«Δεν θα με αλλάξουν τα λόγια σας γιατί αυτό που είμαι σήμερα το έχω αποφασίσει συνειδητά, χτίζοντας τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου με τα χρόνια και συνειδητοποιώντας τι θέλω και τι δεν θέλω από μένα προς τους ανθρώπους και από εκείνους προς εμένα. Καλό ξημέρωμα (γενικά)», καταλήγει στη δηκτική της ανάρτηση.

Ακολουθεί η ανάρτησή της στο Instagram:

Η εξομολόγηση του Βασίλη στην Ελεονώρα Μελέτη

Ο 40χρονος- σήμερα- Βασίλης είναι ο πρώτος άνθρωπος που κινήθηκε νομικά εναντίον γνωστού θεατράνθρωπου και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την προσωπική του ιστορία. Περιέγραψε πώς η γνωριμία του με τον μεγάλο πρωταγωνιστή, σε ηλικία μόλις 15 ετών, τον στιγμάτισε για πάντα αποκαλύπτοντας πως έπεσε θύμα βιασμού και αποπλάνησης από τον φερόμενο ως θύτη.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην περίοδο της σωματικής και συναισθηματικής του κακοποίησης, εξηγώντας γιατί άργησε να μιλήσει και περιγράφοντας αναλυτικά γεγονότα αλλά και συναισθήματα από το τραυματικό του βίωμα.

Όπως δήλωσε ο Βασίλης, ο οποίος είναι κάτοικος εξωτερικού, είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση πριν ξεκινήσει ο θόρυβος και οι κινητοποιήσεις ύστερα από τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «θα γύριζα γη και ουρανό για να κάνω αυτή τη μήνυση. Το είχα αποκαλύψει σε φίλους και είχα πάρει την απόφαση να κινηθώ, πριν προχωρήσει η Μπεκατώρου στις δικές της αποκαλύψεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments